Novavippi

Novavippi on yksi Amex Rahoitus Oy:n pikalaina aputoiminimistä, ja toimii Televippi-palvelun kautta, summille 30-480 euroa, ilman takaajia tai vakuuksia.

Muita Amex Rahoituksen aputoiminimiä, joihin olet saattanut jo tutustua, ovat muun muassa Credit1, Amex.fi, sekä Minilaina.

Ennen lainan hakemista firmalta, kannattaa tutustua yksityiskohtaisesti luoton ehtoihin ja hintoihin, etenkin todellisten vuosikorkojen ja lainanhaussa tarvittavien tekstiviestien hintojen suhteen.

Kaikki ehdot on lueteltu palvelun virallisilla nettisivuilla, joista löytyy myös vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lainan myöntämisen perusehtoihin Amex Rahoituksen kautta kuuluu esimerkiksi 18 vuoden ikä ja Suomen kansalaisuus, luottokelpoisuus, sekä oma henkilökohtainen pankkitili suomalaisessa pankissa.

Lainat on myös porrastettu siten, että uusille alle 20-vuotiaille asiakkaille tarjolla olevat vipit ovat suuruudeltaan 30 euroa tai 50 euroa, yli 20-v uusille asiakkaille 30 euroa, 50 euroa, tai 80 euroa, ja vanhoille asiakkaille porrastetusti 30 euroa, 50 euroa, 80 euroa, 160 euroa, 240 euroa, 360 euroa, tai 480 euroa.

"Vanhana asiakkaana" palvelussa pidetään asiakasta, joka on aiemmin hakenut kahdesti edellisen tason pikaluottoa, ja maksanut lainan ajallaan ja kokonaan takaisin.

Pikalainan hakeminen ja takaisin maksaminen palvelussa

Kuten muissakin Amex Rahoituksen tarjoamissa palveluissa, myös tätä kanavaa käyttäen lainan hakeminen tapahtuu tekstiviestein ja matkapuhelinta hyödyntäen.

Palvelu hyödyntää TUPAS-verkkopankkitunnus henkilöllisyyden vahvistamista, jonka avulla voit hakea pikavippiä palvelusta myös salaisesta numerosta tai yrityspuhelimesta.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen palveluun, Amex Rahoitus tarkistaa lainaehtojen mukaisesti muun muassa luottotietosi, jonka jälkeen saat tiedon luottohakemuksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä tekstiviestinä.

Takaisinmaksu kaikissa palvelun pikavipeissä on 14 vrk, johon tosin voi hakea eräpäivän siirtoa yksinkertaisella tekstiviestillä, johon löytyvät ohjeet palvelun nettisivuilta.

Samoilta sivuilta löytyvät myös ohjeet takaisinmaksuun tarvittavan laskun tilaamisesta suoraan sähköpostiin.

Novavippi - Vippi Opas