OK Money Finance

OK Money Finance on Risicum konserniin kuuluva vippipalvelu, ja sillä on toimintaa Suomen lisäksi myös Ruotsissa.

Firma, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2005 saakka, on myöntänyt vippilainoja jo yli 100 000 suomalaiselle.

Yritys on menestynyt erinomaisesti erilaisissa asiakastyytyväisyyttä mittaavissa tutkimuksissa.

Tästä esimerkkinä on Taloustutkimus Oy:n "Suomi Eilen ja Tänään, Pikalainat ja Kulutusluotot" vuoden 2009 ja 2010 tutkimukset, joissa OK Money oli yhteisvertailussa paras.

Tutkimuksessa vertailtiin pienlainayritysten korkotasoa, laina-aikaa, luotettavuutta, sekä turvallisuutta.

Lainaehtoina firman palvelussa on mm. 18-vuoden ikä, vakituinen asuinpaikka Suomessa, sekä ei maksuhäiriömerkintöjä luottorekisterissä (kuten Suomen Asiakastieto Oy:n rekisteri).

Ennenkuin aloitat vipin hakemisen palvelusta, sinun kannattaa tutustua lainaehtoihin yksityiskohtaisesti ja kokonaisuudessaan, etenkin suhteessa lainan todellisiin vuosikorkoihin ja vipin takaisinmaksun ehtoihin.

Todellisia vuosikorkoja apunakäyttäen voit helposti ja nopeasti vertailla (samankokoisten ja saman takaisinmaksuaikojen) vippien hintoja pikalaina yritysten välillä.

Pienlainan hakeminen OK Money palvelusta ja maksaminen takaisin

OK Money hyödyntää lainapalvelussaan kaikkia vuorokaudenaikoja, siten, että voit lähettää hakemuksesi 24/7, joko verkkohakemuksena tai SMS tekstiviesti hakuna.

Kun olet jättänyt hakemuksen, ja firma on tarkistanut jättämäsi yksityiskohtien oikeellisuuden muun muassa väestötietojen ja luottotietojen suhteen...

...jonka jälkeen saat luottopäätöksen joko tietokoneesi ruudulle tai tekstiviestinä, riippuen miten hait lainaa.

Jos OK Money hyväksyy vippilaina hakemuksesi, lainasumma maksetaan tilillesi firman aukioloaikojen puitteissa, ma-su klo 7-23.

Palvelun käytössä on hyvä huomata, että SMS tekstiviestien avulla voit hakea vain 50–400 euron lainoja, kun taas suuremmat, 500–1000 euron lainat haetaan aina verkkohakemuksena.

Suuremmissa ja pidemmän maksuajan vipeissä hyödynnetään myös useampaa maksuerää, maksimissaan kuitenkin kolmea.

Myös hakemusten ikärajat riippuvat lainasummista, siten, että suuremmissa lainoissa hakemisen ikäraja nousee 23-vuoden minimi-ikään.

Lainan takaisinmaksamista silmälläpitäen firma lähettää sinulle paperilaskun kotiosoitteeseesi.

Voit valita lainan hakuprosessin yhteydessä myös sähköpostilasku vaihtoehdon, jolloin lasku tulee ainoastaan liitetiedosto muodossa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Jos haluat maksuaikatauluusi muutosta, se on mahdollista siirtämällä laskun eräpäivää 14 päivällä, tavalla, johon ohjeet ja hinnasto löytyvät palvelun virallisilta nettisivuilta.

Sinulla voi olla avoimena vain yksi laina kerrallaan, joten kun olet hoitanut aikaisemman vipin takaisinmaksun moitteettomasti, ja maksu on rekisteröitynyt yrityksen tietokantaan, voit hakea uutta pikalainaa palvelusta.

OK Money Finance - Vippi Opas