Onnilaina

Onnilaina on CC Laina Oy:n tuottama pikalaina palvelu, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2006, ja josta voit vipata 50-500 euron summia.

Pikaluoton hakemiseen CC Lainan palvelusta et tarvitse takaajia tai vakuuksia/panttia, mutta lainaehtoihin kuuluu sen sijaan muun muassa...

....se, että sinun tulee olla vähintään 19-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, postiosoite Suomessa, sekä luottotiedot kunnossa.

Lisäksi sinulla tulee olla oma julkinen matkapuhelinliittymä (ei tarvita kuitenkaan verkkopankkitunnuksilla tunnistauduttaessa) kuin myös suomalaisessa pankissa oleva henkilökohtainen tili.

Muihin ehtoihin kuuluvat muun muassa se, että suuremmille pikavipeille, 200 euroa ja 300 euroa, hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias.

Ehtoihin kuuluvat myös lainattavien summien portaistaminen siten, että ensilainana on mahdollista saada joko 50 tai 100 euroa, ja vanhana, asiansa moitteettomasti hoitaneena asiakkaana myös 200, 300, 400, ja 500 euroa.

Ennen pikalainan hakemista sinun kannattaa tutustua lainaehtoihin yksityiskohtaisesti...

...varsinkin suhteessa pikaluoton todellisiin vuosikorkoihin, lainanhakemisen kuluihin tekstiviestejä käyttäen, sekä muihin ehtoihin, jotka on esitelty palvelun virallisilla nettisivuilla.

Pikalainan hakemisen prosessi sekä takaisinmaksaminen

CC Lainan palvelussa on mahdollista hakea pikavippiä sekä SMS-tekstiviestillä (jonka kuluihin kannattaa tutustua ennen lainan hakemista, palvelu toimii Soneran, Elisan, DNA:n, Saunalahden, Kolumbuksen ja Telefinlandin liittymillä) että verkkohakemuksena.

Yrityksen toimistoajat ovat ma-pe 8-22 sekä la 9-21, joiden puitteissa myönnetyt pikalainat maksetaan tilillesi.

Kun olet jättänyt hakemuksen palveluun, firma muun muassa tarkistaa luottotietosi, sekä muita tietoja, jotka vaikuttavat luottopäätökseen, jonka jälkeen saat tiedon lainan saamisesta tai hakemuksen hylkäämisestä.

Myönteisen vippilainan saamisen myötä CC Laina lähettää sinulle laskun kotiosoitteeseesi (yleensä kuuden arkipäivän sisällä) vipin takaisinmaksua varten, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot.

Eräpäivinä palvelun pikaluotoissa on joko 14 vrk tai 30 vrk, riippuen millaisin ehdoin olevan vipin valitsit hakemukseesi. Tätä eräpäivää ei voi siirtää.

Kun olet maksanut vippilainasi takaisin, ja maksu on rekisteröitynyt CC Lainan tietokantaan, voit hakea uutta pikalainaa, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena ainoastaan yksi pikavippi palvelusta.

Onnilaina - Vippi Opas