OPR-Vakuus

OPR-Vakuus on helsinkiläinen pikavippi yritys, jonka palveluniminä markkinoilla ovat "Pikavippi Suomi" sekä "Ostosraha".

Yrityksen nettipalveluista Pikavippi on keskittynyt pienluottoihin, kun taas Ostosrahan kautta voit hakea etupäässä kulutusluottoja ja rahaa pidempiaikaisiin tarkoituksiin.

Niiden ohella firmalta löytyy myös "Everyday" palvelu, jonka kautta toimivat sekä Everyday.fi mobiilimaksut ja Everyday-verkkomaksut, erilaisiin verkkomaksurahoitus ratkaisuihin.

Pikavippi.fi palvelun, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2007, kautta voit ottaa pikaluottona 50-1000 euron vippejä, joiden hakemiseen et tarvitse takaajia tai vakuuksia/panttia.

Niiden sijaan lainojen ehtoihin kuuluvat esimerkiksi minimissään 18-vuoden ikä, Suomen kansalaisuus, ja se, ettei hakijalla ole luottohäiriömerkintää.

Lisäksi, jos haet lainaa tekstiviestein, matkapuhelimitse haetun lainan maksimimäärä on 500 euroa.

Ennen lainaprosessin aloittamista kannattaa tutustua lainaehtoihin yksityiskohtaisesti, etenkin suhteessa vipin todelliseen vuosikorkoon ja lainan hakemisen kuluihin tekstiviestein.

Lainan hakeminen ja vipin takaisinmaksaminen

Pikaluoton hakutapoina palvelussa ovat sekä verkkolomake että hakemus tekstiviestein.

Uudet asiakkaat tunnistautuvat aina ensin TUPAS verkkopankki tunnuksin...

...jonka jälkeen saat henkilökohtaisen PIN tunnuksen, jonka avulla pikalainaa voi hakea myös tekstiviestein.

Koska matkapuhelin hakeminen tapahtuu PIN-koodin kautta, voit käyttää hakemiseen myös prepaid- ja salaisia puhelinliittymiä.

Kun olet jättänyt lainahakemuksesi, vippiyritys tarkastaa muun muassa luottotietosi, jonka jälkeen saat luottopäätöksen.

Lainahakemuksen voi jättää 24/7, mutta myönnettyjä pikalainoja maksetaan asiakkaille vain palvelun toimistoaikojen puitteissa.

Takaisinmaksuaikoina vipeille on pienemmissä summissa - 50-200 euroa - 14 vrk 1 kk, tai 2 kk.

Mikäli pikaluottona ottamasi summa on 300 - 1000 euroa, voit valita myös pidemmän, 3-6 kuukauden maksuajan, jolloin takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä.

Kun olet maksanut vippaamasi summan takaisin ajallaan ja kokonaisuudessaan, voit hakea palvelusta uutta pikalainaa, sillä yhdellä asiakkaalla voi kerrallaan olla avoimena ainoastaan yksi luotto.

OPR-Vakuus - Vippi Opas