Otto24

Otto24 on lyhytaikaisia pikalainoja tarjoava palvelu (summille 30-480 euroa), 14 vrk takaisinmaksulla, johon eräpäivään voi kuitenkin helposti hakea lisäaikaa.

Palvelu on osa Amex Rahoitus Oy:n palvelukokonaisuutta vippi-alalla, johon kuuluu muina toiminiminä myös muun muassa "Amex.fi", "Credit1", "Televippi", sekä "Minilaina"...

...joten jos olet käyttänyt näitä muita Amex Rahoituksen palveluja aikaisemmin, olet jo perillä siitä, miten yrityksen vippisysteemi toimii ja miten luotettava se on.

Kaikki pikalainan hakuun ja laina-ehtoihin liittyvä löytyy palvelun viralliselta sivulta, jossa kannattaa tutustua yksityiskohtaisesti ennen lainan hakemista muun muassa lainaprosessissa käytettävien tekstiviestien hintoihin, vipin todellisiin vuosikorkoihin, sekä muihin ehtoihin.

Näihin ehtoihin kuuluvat muun muassa vaatimukset siitä, että sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt luottokelpoinen Suomen kansalainen, ja että sinulla tulee olla oma, henkilökohtainen pankkitili suomalaisessa pankissa.

Ehtoihin kuuluvat myös lainasummien porrastukset siten, että ensimmäistä kertaa lainaavana alle 20-vuotiaana voit lainata joko 30 euroa tai 50 euroa...

....yli 20-vuotiaana uutena asiakkaana 30 euroa, 50 euroa, tai 80 euroa...

...ja toisaalta vanhana asiakkaana porrastetusti joko 30 euroa, 50 euroa, 80 euroa, 160 euroa, 240 euroa, 360 euroa, tai 480 euroa.

"Vanha asiakas" on palvelussa asiakas, joka on maksanut takaisin kaksi edellisen tason lainaa.

Pikalainan hakeminen palvelusta ja pikaluoton takaisinmaksaminen

uten kaikissa muissakin Amex Rahoituksen vippipalveluissa, lainan hakeminen tapahtuu palvelussa tekstiviesteinä ja matkapuhelinta hyödyntäen (jonka suhteen kannattaa perehtyä prosessin tekstiviestien hintoihin).

Koska Amex Rahoitus hyödyntää TUPAS verkkopankki tunnuksilla rekisteröitymistä, voit hakea tälläisen rekisteröitymisen jälkeen lainaa myös salaisesta numerosta tai vaikkapa yrityspuhelimesta käsin.

Kun olet jättänyt lainahakemuksen palveluun, Amex Rahoitus tarkastaa mm. luottotietosi ja muita hakemukseen liittyviä tietoja, jonka jälkeen saat lainapäätöksen tekstiviestinä kännykkääsi.

Palvelu toimittaa laskun vipistä, josta löytyvät kaikki takaisinmaksua varten tarvittavat tiedot. Kaikissa vipeissä Amex Rahoituksen kautta takaisinmaksu aika on 14 vrk, johon voit tosin hakea eräpäivän siirtoa yksinkertaisella tekstiviestillä (johon löytyvät ohjeet palvelun nettisivuilta).

Laskun voi myös tilata suoraan sähköposti-osoitteeseen, johon ohjeet löytyvät myös virallisilta palvelun nettisivuilta.

Otto24 - Vippi Opas