Pienilaina

Pienilaina on espoolaisen Alipes yhtiön tuottama pikalaina palvelu, josta voit ottaa vippinä 70-200 euroa, takaisinmaksuaikoihin kuuluessa 14 vrk ja 28 vrk.

Yrityksen lainoihin, joita voi hakea sekä nettihakemuksella että tekstiviestein (vanhat asiakkaat), liittyy ensimmäistä kertaa asiakkkaina oleville rajoituksia...

...joista ensimmäisen lainan maksimisuuruus on 70 euroa 19-20-vuotiaille ja 100 euroa yli 20-vuotiaille.

Koska tunnistautuminen vippipalveluun on mahdollista myös netin kautta, jos matkapuhelinliittymäsi on prepaid-, salainen-, tai yritysliittymä (tai Alipes ei pysty tekemään tunnistusta operaattorin liittymätietojen perusteella), voit silti hakea vippiä, tunnistautumalla verkkopankkisi TUPAS-tunnuksilla.

TUPAS-järjestelmä on pankkien yhteinen tunnistautumispalvelujärjestelmä.

Firman käyttämässä järjestelmässä lainahaussa käytetään tekstiviestejä, joiden hintoihin kannattaa tutustua ennen lainahakemus prosessin aloittamista.

Muut lainaehdot, lainojen korot (mukaanlukien tärkeät todelliset vuosikorot, joiden avulla voit vertailla vippejä eri firmojen välillä), sekä muut ehdot löytyvät palvelun virallisten nettisivujen kautta (osoitteessa pienilaina.fi)

Pikalainan hakemisprosessi ja takaisinmaksu

Voit hakea pikalainaa (nettilomakkeella tai tekstiviestillä) kaikkina vuodenpäivinä 24h...

...mutta hakemuksia käsitellään ja lainarahat maksetaan vain firman toimistoaikojen puitteissa, aukioloaikoina ma-pe klo 8-22, la klo 9-20.

Ensimmäistä kertaa lainaa hakevana hakemus jätetään aina nettihakemuksena, jolloin henkilöllisyytesi tunnistus tapahtuu pankin verkkopankkitunnuksilla.

Kun hakemuksesi on hyväksytty, saat lainaehdot sähköpostiisi, jotka hyväksymisen jälkeen rahat maksetaan tilillesi.

Takaisinmaksua varten tarvitsemasi laskun saat joko kotiosoitteeseesi tai halutessasi vain sähköpostiosoitteeseesi.

Yhdellä hakijalla voi Alipeksen palvelussa olla avoimia hakemuksia tai lainoja vain yksi kerrallaan, eli kun olet maksanut vanhan lainan takaisin, voit hakea uutta vippiä.

Pienilaina - Vippi Opas