Pikalaina 300

Pikalaina 300 vaihtoehtoihin luoton hakupaikkojen suhteen kuuluvat muun muassa Ferratum Finland, Euroloan, sekä Risicum.

Keskimääräinen pikavippi on viime vuosina Suomessa ollut hieman yli 200 EUR Tilastokeskuksen "Luottokanta" julkaisun mukaan.

Esimerkiksi vuoden 2012 1. vuosineljänneksellä keskimääräinen vippi oli 240 euroa.

Tämän lainojen keskimääräisen tason myötä useimmat pikalainoja myöntävät yritykset tarjoavat lainoissaan 300 euron kokoisia vippejä, mutta usein myös huomattavasti isompia (ja pienempiä) luottoja.

300e kokoisia vippejä haetaan mitä monipuolisimpiin tarkoituksiin, mukaanlukien matkakassan paikkaajaksi, pienremontin rahoitukseen, sekä arkisten asioiden, kuten ruokaostosten, maksuun ennen seuraavaa palkkapäivää.

Monille 300 EUR hakemisen vippinä vaihtoehtona on luottokortilta rahan siirto omalle tilille, jolloin tälläisen "vipin" takaisinmaksu tapahtuu seuraavan luottokorttilaskun yhteydessä.

Varteenotettava vaihtoehto voi olla myös perinteinen panttilainaamo, sillä useimmilla on kodeissaan tavaroita ja elektroniikkaa, joiden pantti-arvo on vähintään 300e.

Näiden vaihtoehtoisten luottomuotojen harkinta saattaa olla kannattavaa, sillä niiden korkotaso eli hinta voi olla huomattavasti pikalainaa halvempi.

300e vippi - Ferratum, Euroloan, ja Risicum

Kaikenkaikkiaan Etelä-Suomen Lääninhallituksen luotonantaja-rekisterin mukaan Suomessa toimii hieman yli 80 erilaista pikalaina firmaa.

Suosituimpiin 300 euron summia lainaaviiin yrityksiin näistä toimijoista kuuluvat mm. Ferratum, Euroloan, sekä Risicum.

Ferratum on yksi Pohjoismaiden johtavia pikalaina yrityksiä, ja sillä on pitkät perinteet ja luotettava maine muun muassa Suomen, Ruotsin, ja Tanskan vippimarkkinoilla.

Voit vipata luottoja aina 50-1000 euron välillä, joista 300e vipeille voit valita maksuajaksi joko 30 vrk tai 60 vrk.

Euroloan on puolestaan tunnettu muun muassa siitä, että voit ottaa palvelun kautta euron tarkkuudella haluamasi summan (50-2000e), eikä sinun siten tarvitse maksaa ylimääräistä turhan suuresta lainasta.

Samoin takaisinmaksu erien suhteen voit valita joustavasti, oman valintasi mukaan, 1 - 12 erää, joka vaikuttaa valintana luonnollisesti myös luoton hintaan.

Risicum on yksi suurimmista ja käytetyimmistä suomalaisista pikaluotto firmoista, ja sen kautta voit hakea 50-1000 euron summia joustavasti joko ilmaisena verkkohakemuksena, tekstiviestein, tai soittamalla asiakaspalveluun.

Palvelua on käyttänyt vippitarpeisiinsa jo yli 200 000 suomalaista.

Pikalaina 300 - Vippi Opas