Pikalainaa 100

Katsaus pikalainaa 100 euroa tarjoaviin yrityksiin ja tapoihin hakea lainaa näistä yrityksistä esimerkiksi netin tai matkapuhelimen avulla.

100 euron pikalaina on yksi markkinoiden yleisimmistä lainasummista, keskimäärin vippien ollessa koko maan alueella hieman yli 200 euroa viime vuosina (Tilastokeskuksen tietojen mukaan).

Tällaisen summan lainaaminen on yleensä nopea prosessi, ja tarvitset vain kunnossa olevat luottotiedot ja sen että muut tyypilliset perusehdot (Suomen kansalaisuus, asuinpaikka Suomessa) ovat laina-ehtojen mukaiset.

Isommissa lainasummissa (useimmiten 500 euroa tai yli) esimerkiksi Risicumin kautta prosessi on pidempi, ja sisältää myös kyselylomakkeen työpaikastasi ja asuinmuodostasi.

Vaikka lainasumma onkin suuruudeltaan pienehkö, on hyvä muistaa että myös sadan euron vipit (ja huomattavasti pienemmätkin) menevät poikkeuksetta normaalin perintämenettelyn kautta, aina mahdollisine ulosottoineen, jos asiakas ei maksa pikaluottoa takaisin.

Suosituimmat vippiluottojen tarjoajat 100 EUR summille

Lähes kaikkien vippifirmojen kautta on mahdollista vipata 100 euroa kerrallaan, joten näiden firmojen välillä kannattaa tehdä korkovertailuja.

Tällaisia korkovertailuja voi käyttää joko valmiiksi tehtyinä erilaisten nettipalvelujen kautta tai käymällä pienluotto-firmojen sivuilla ottamassa tiedot omaan vertailuun.

Suosituimpiin vippipalveluihin, joiden kautta voit hakea 100 euron summia luottona, kuuluvat muun muassa Risicum, Ferratum, sekä Credit24.

Näistä Risicum, jonka omistaa Yhdysvaltalainen Dollar Financial Corp, lainaa asiakkailleen summia aina 50 EUR tasolta 1000 euroon saakka, takaisinmaksu-aikoina ollessa 14 vrk - 90 vrk.

Voit hakea luottoa 100 EUR vipille joko ilmaisen verkkohakemuksen kautta, soittamalla Risicumin asiakaspalveluun, tai SMS tekstiviestein.

Ferratum puolestaan lainaa myös 50-1000 EUR summia, laina-aikoina ollessa 15 vrk - 90 vrk.

Firman kautta voi hakea vippiä verkkohakuna (pakollinen uusille asiakkaille), mutta myös tekstiviestihakemuksina matkapuhelinta käyttäen.

Credit24, jolla on toimintaa myös mm. Baltian maissa, lainaa summia 50 euron ja 3000 euron välillä, joista yli 1000 EUR summat on luokiteltu kulutusluotoiksi, ja niillä on pidempi takaisinmaksu-aika.

Luottoa haetaan verkkohakemuksen kautta, jossa osana prosessia tosin tarvitaan matkapuhelinta.

Pikalainaa 100 - Vippi Opas