Pikalainax

Pikalainax on turkulaisen Lainasto Oy:n vippiluottopalvelu, jonka kautta voit ottaa pienlainana 100 - 1000 euron suuruisia summia, 15 vrk - 90 vrk takaisinmaksu ajoilla.

Et tarvitse pienlainan hakemiseen esimerkiksi takaajia tai vakuutta/panttia.

Niiden sijaan lainaehtoihin kuuluvat mm. täysi-ikäisyys, ei maksuhäiriömerkintöjä, ja Suomen kansalaisuus.

Lisäksi Lainasto on porrastanut lainasummansa siten, että suurempiin summiin tarvitaan korkeampi minimi-ikä...

...siten, että 300 euron vippeihin ikärajana on 20-vuotta, ja 500 euroa ja sitä suuremmille summille vähintään 25-vuotta.

Ensimmäisen lainan koko voi olla maksimissaan kuitenkin 200 euroa.

Sinun kannattaa tutustua kaikkiin lainan ehtoihin ennen hakuprosessin aloittamista, varsinkin suhteessa luoton todellisiin todellisiin vuosikorkoihin.

Näitä todellisia vuosikorkoja käyttämällä voit helposti vertailla luottojen hintoja (samankaltaisilla maksuajoilla ja summilla) eri vippifirmojen välillä.

Pienlainan hakeminen ja maksaminen takaisin palveluun

Voit jättää pikaluotto hakemuksen Lainasto Oy:n palveluun 24/7, mutta hakemuksia käsitellään vain ma-su klo 7.00-23.00 välisenä aikana, jolloin myönnetyt luotot myös maksetaan tileille.

Ensimmäistä kertaa palvelu käytettäessä tunnistautuminen tapahtuu aina TUPAS verkkopankki tunnuksia apuna käyttäen, jonka kautta saat käyttöösi oman, henkilökohtaisen PIN-koodin.

Tätä PIN-koodia apuna käyttäen voit jatkossa tunnistautua suoraan myös SMS tekstiviestein lainaa haettaessa.

Kun olet jättänyt luottohakemuksen palveluun, Lainasto tarkistaa henkilö-ja luottotietosi esimerkiksi Väestötietojärjestelmästä ja Suomen Asiakastieto Oy:n rekisteristä, jonka jälkeen saat lainapäätöksen.

Takaisinmaksu aikoina palvelun vipeillä on 15 vrk - 90 vrk, joihin on mahdollista saada myös maksuajan pidennystä. Eräpäivän siirto on helppo tehdä yksinkertaisen tekstiviestin avulla, johon ohjeet ja siirron hinnasto löytyvät lainapalvelun virallisilta nettisivuilta.

Vipin maksamista varten yritys lähettää sinulle kotiosoitteeseesi laskun, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot summan takaisinmaksua silmälläpitäen.

Kun olet maksanut pikalainan takaisin kokonaisuudessaan ja moitteettomasti, voit hakea yritykseltä uutta vippiä, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena ainoastaan yksi luotto kerrallaan.

Pikalainax - Vippi Opas