Pikatili

Pikatili on espoolaisen Amex Rahoituksen pikaluotto palvelu, jossa lainasummina ovat 30 - 480 euroa, ja takaisinmaksu aikana 14 vrk.

Palvelu on yksi Amex Rahoituksen useammastakin aputoiminimestä, muihin kuuluessa muun muassa Otto24, Credit1, Amex.fi, Minilaina, sekä Televippi...

...joten jos olet käyttänyt jotakin näistä muista palveluista, niin olet jo hyvin perillä Amex Rahoituksen toimintamallista ja palveluiden toimivuudesta.

Palvelua käyttääksesi ja rahaa vipataksesi et tarvitse takaajia tai vakuuksia, mutta ehtoihin kuuluvat muun muassa 18-vuoden ikä, Suomen kansalaisuus, sekä se, että sinulla tulee olla oma, henkilökohtainen pankkitili jossakin suomalaisessa pankissa.

Näiden ohella lainasummia tarjotaan palvelussa porrastetusti siten, että uusille alle 20-vuotiaille asiakkaille tarjolla on vippejä 30 ja 50 euron luokissa, uusille yli 20-vuotiaille 30 euroa, 50 euroa, tai 80 euroa...

...ja toisaalta nykyisille, vanhoille asiakkaille porrastetusti 30 euroa, 50 euroa, 80 euroa, 160 euroa, 240 euroa, 360 euroa, tai 480 euroa.

Vanhaksi asiakkaaksi luokitellaan kullakin lainasumma portaalle sellainen asiakas, joka on hakenut alemman portaan lainasummaa kahdesti aikaisemmin, ja maksanut lainat takaisin ajallaan ja kokonaisuudessaan.

Pikalainan hakeminen ja takaisinmaksu prosessi

Kuten muissakin Amex Rahoituksen palveluissa, pikaluottoa haetaan palvelussa matkapuhelinta ja tekstiviestejä käyttäen, joiden hinnoitteluun kannattaa tutustua yksityiskohtaisesti (todellisten lainan vuosikorkojen ja muiden ehtojen ohessa) ennen kuin aloittaa lainan hakemisen prosessin.

Koska Amex Rahoitus käyttää tunnistautumisessa apuna verkkopankkien TUPAS järjestelmää, voit hakea tällaisen tunnistautumisen jälkeen pikalainaa myös esimerkiksi salaisesta numerosta sekä yrityspuhelimesta.

Lainahakemuksen jättämisen jälkeen Amex Rahoitus tarkistaa muun muassa luottotietosi ja muita lainan arviointiin vaikuttavia taustatietojasi, jonka jälkeen saat luottopäätöksen tekstiviestinä puhelimeesi.

Kaikilla firman myöntämillä pikaluotoilla on 14 vrk takaisinmaksu-aika, johon tosin voi helposti tekstiviestillä hakea eräpäivän siirtoa, johon ohjeet ja eräpäivän siirron kulut eriteltynä löytyvät palvelun virallisilta nettisivuilta.

Amex Rahoitus laittaa sinulle takaisinmaksua varten laskun, jonka voit tilata myös sähköpostiisi, johon löytyvät ohjeet myös palvelun nettisivuilta.

Kun olet maksanut yhden lainan palvelussa pois, voit hakea uutta, sillä kerrallaan yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena Amex Rahoituksen palveluissa vain yksi luotto.

Pikatili - Vippi Opas