Pikavippi 24h

Pikavippi 24h oli mahdollista Suomessa aina vuoteen 2009 saakka, mutta nykyään, lakiin perustuen, vain lainapäätöksen saa 24h, rahojen varsinaisen maksun tapahtuessa klo 7-23.

Vuoden 2009 lokakuussa säädetyn lain myötä Suomessa vippialan yritykset eivät saa enää maksaa myöntämiään lainoja asiakkaiden tileille yöaikaan.

Tämän lainsäädännön taustalla oli varsinkin keskustelu siitä, kuinka varmalla pohjalla perjantai ja lauantai öisin otetut luotot olivat, ja tämän myötä koko öinen vippien lainanmaksu kiellettiin.

Pikalaina yrityksistä lähes kaikki ottavat kuitenkin lainahakemuksesi vastaan 24/7, ja useissa palveluissa, kuten Risicumilta, saat lainapäätöksen välittömästi.

Näitä öisin myönnettyjä lainoja maksetaan mm. Risicumilta vain lain puitteissa, eli klo 7-23 välisenä aikana.

Joillakin alan pienemmillä yrityksillä lainojen käsittely on tosin kohdistettu vain toimiston aukiolo aikoihin, kun taas suuremmilla pikalaina yrityksillä koko asiakkaan tietojen tarkistus on automatisoitu, mahdollistaen välittömät lainapäätökset.

Nopeimmat vippejä maksavat yritykset

Koska vippien maksamista asiakkaille on rajoitettu lainsäädännön voimin, sinun kannattaa keskittää lainanhakusi niille firmoille, jotka maksavat pikaluotot nopeimmin klo 7-23 välisenä aikana, jos rahojen saannin nopeudella on huomattava merkitys.

Nopeimmin vippejä asiakkaidensa tileille maksavat pikalaina-alan suurimmat yritykset, joiden toiminnot on pitkälti automatisoitu, myös rahojen maksamisen suhteen.

Esimerkiksi Risicumin palvelusta rahat tulevat asiakkaan tilille lähes välittömästi (useimmiten 15-30 minuutin sisällä) myönteisen lainapäätöksen jälkeen, klo 7-23 välisenä aikana.

Muita alan suurimpiin kuuluvia yrityksiä ovat esimerkiksi Ferratum, OKMoney Finance, Vipster (Vippi.fi), ja Credit24.fi.

Kukin pienluottoja myöntävä yritys tarjoaa lainaehtonsa osana nettipalveluun, joten voit tarkistaa kunkin Suomen yli 80:nen pikaluottoja tarjoavan firman suhteen, kuinka nopeasti rahat tulevat tilille, ja myönnetäänkö lainoja 24h.

Sinun kannattaa myös tarkistaa lainaehdoista se, että pankkisi kuuluu niiden pankkien joukkoon, johon välitön rahojen siirtäminen on mahdollista.

Pienempien kotimaisten pankkiryhmien suhteen rahojen siirtäminen saattaa kestää 1-2 pankkipäivää pahimmillaan.

Pikavippi 24h - Vippi Opas