Pikavippi Ilman Luottotietoja

Pikavippi ilman luottotietoja on mahdollista saada normaalisti vain vakuutta tai takaajia vastaan, jolloin myös panttilainaus on mahdollinen vaihtoehto pienluotolle.

Kun olet jättänyt vippipalveluun hakemuksesi, pikalainafirma tarkistaa luottotietosi Suomen Asiakastiedon tai Bisnode Finland Oy:n luottorekisteristä, ennen lainapäätöksen tekemistä.

Voit tarkistaa omat luottotietosi myös näistä palveluista ennen lainanhakemuksen tekemistä, Omatieto.fi nimisestä verkkopalvelusta, joka käyttö on tosin maksullista.

Omatiedosta löytyy myös lisätietoja siitä, miten luottotietoja käytetään yritysten riskianalyyseissä, ja miten voit ottaa yhteyttä Suomen Asiakastietoon, jos epäilet että luottotiedoissasi on väärä maksuhäiriömerkintä.

Mikäli tälläinen maksuhäiriömerkintä löytyy tiedoistasi, se tarkoittaa yleensä lainahakemuksen hylkäämistä.

Yksi vippifirmoista, Businesspojat, on tosin erikoistunut tarjoamaan pikalainoja luottotiedottomille, mutta yrityksen lainaehtoihin kuuluu jo perustilanteessa vaatimus hyväksyttävälle vakuudelle.

Businesspojat ja panttilainaamot

Businesspojat, jonka palvelunimenä vippimarkkinoilla on "Vippipojat", tarjoaa pienluottoja myös luottotiedonsa menettäneillä, hyväksyttävää vakuutta vastaan.

Businesspoikien tarjoamina lainasummina (takuutta vastaan) on 1 000 - 50 000 eur, ja pienlainan takaisinmaksu aikoina 1-24 kk.

Firma myöntää lainoja sekä yksityishenkilöille että pk-yrityksille, ja lainaa voi yritykseltä hakea sen palvelusta joko verkkohakemuksella tai soittamalla asiakaspalveluun.

Vaihtoehtoisina lainamuotoina tälläiselle vippilainan otolle ovat panttilainaamot, kuten Helsingin Pantti Oy, jolla on toimistoja Helsingin lisäksi myös Vantaalla, Turussa, Tampereella, Porissa, Jyväskylässä, sekä Hämeenlinnassa.

Kun tuot panttilainaamoon takuutena olevan esineen, esine arvioidaan nopeasti, ja saat tämän arvion perusteella lainattavissa olevan summan käteisenä.

Takaisinmaksuaikaa lainalle esimerkiksi Helsingin Pantti Oy:n palveluissa on neljä kuukautta, ja voit lainata takuuta vastaan esimerkiksi 100 euroa tai 200 euroa.

Pikavippi Ilman Luottotietoja - Vippi Opas