Pikavippi Ilman Pankkitunnuksia

Pikavippi ilman pankkitunnuksia on harvinainen (mutta muutamasta vippifirmasta tarjolla oleva) vaihtoehto Suomen pikalaina markkinoilla.

Lähes kaikki maan pikalaina-alan yritykset siirtyivät käyttämään TUPAS verkkopankki tunnistusta vuoden 2010 lainsäädännön muutoksen myötä, joka velvoitti pienlaina yritysten tunnistaa huolellisesti asiakaskuntansa henkilöllisyyden.

Verkkopankki tunnuksien käyttö tähän tarkoitukseen on monella tapaa edullinen vaihtoehto alan yrityksille, sillä se on nopea tunnistautumistapa, ja suurella osalla suomalaisista nämä tunnukset löytyvät jostain pankkiryhmästä valmiina.

Pankkitunnistus tapahtuu siten, että asiakas kirjautuu ensin vippifirman sivustolle, josta hänet ohjataan pankkiryhmänsä verkkopankkitunnistautumiseen.

Kun pankkiryhmä on tunnistanut asiakkaan, pankki lähettää vippifirmalle vahvistuksen asiakkaan henkilöllisyydestä, joka täyttää lain määrittelemät raamit huolellisuudesta.

Jos sinulla ei ole näitä verkkopankkitunnuksia, on kuitenkin olemassa muutama pienlaina firma, joka käyttää pankkitunnuksille vaihtoehtoisia tunnistautumistapoja, yleensä kirjattuja kirjeitä postin kautta.

Pikalaina ilman verkkopankkitunnuksia

Suomen yli 80:stä pienlainaajasta vain muutama tarjoaa vaihtoehtoisen tunnistautumistavan verkkopankkien tunnuksille.

Näistä muutamasta palvelusta suosituimpiin kuuluvat etenkin Aasa sekä Yleislaina.fi.

Näistä Aasa (aasa.fi) lainaa vippeinä 500-3000 euron summia, ja lainan takaisinmaksuun asiakkaat saavat 3 - 36 kk.

Aasan kautta vaihtoehtoisina luotonhaku tapoina ovat soittaminen firman asiakaspalveluun tai verkkohakemus, eikä näissä hakemuksissa tarvita pankkitunnuksia, sillä kussakin tapauksessa lainasopimus toimitetaan kotiin kirjattuna kirjeenä.

Lainanhaun ikärajana Aasan palvelussa on 20-vuotta.

Yleislaina.fi puolestaan lainaa asiakkailleen 300-2000 EUR kokoisia summia, joihin saa maksuaikaa 3-24 kk.

Hakemusvaihtoehtoina on Aasan tapaan joko verkkohakemus tai soittaminen firman asiakaspalveluun, ja lainasopimus toimitetaan kirjattuna kirjeenä ilmoittamaasi kotiosoitteeseen, joten prosessissa ei tarvita tunnistautumiseen pankkitunnuksia.

Pikavippi Ilman Pankkitunnuksia - Vippi Opas