Pikavippi Ilman Puhelinta

Pikavippi ilman puhelinta on tarjolla ilmaisena verkkohakemuksena muun muassa Risicumilta, OPR-Vakuudelta, sekä Vipsteriltä.

Verkkohakemuksen hyvä puoli verrattuna matkapuhelimen kautta tehtävään hakemukseen (joko SMS tekstiviestinä tai soittamalla asiakaspalveluun) on se, että tällainen hakemus on yleensä ilmainen asiakkaalle.

Useissa SMS tekstiviesti hakutavoissa preemio-hinnoitellut tekstiviestit jäävät asiakkaan maksettavaksi, vaikka palvelu ei lainaa myöntäisikään.

Nämä preemiohinnoitellut tekstiviestit voivat maksaa jopa 3-5 euroa per viesti, joten tutustu aina palvelun lainaehtoihin, jos valitset tällaisen luoton hakutavan.

Haittana verkkohakemuksessa on useimmiten se, että tarvitset toimivan nettiyhteyden, joka voi tulla esteeksi vaikkapa jos tarvitset pikaista lainaa lomalla ollessasi.

Pikaluottoja ilman matkapuhelinta

Vippifirmoihin, jotka tarjoavat pienlainoja ilman tarvetta matkapuhelimelle kuuluvat Risicum, OPR-Vakuus, sekä Vipster.

Näistä Risicum, Suomen suosituin pikalaina yritys, tarjoaa monipuolisen valikoiman tapoja hakea vippilainaa, mukaanlukien ilmaisen verkkohakemuksen, mutta myös soittamisen asiakaspalveluun ja SMS tekstiviesti-haut.

Risicumin lainavalikoima koostuu 50-1000 euron summista, laina-aikoina ollessa 14 vrk - 90 vrk, ala-ikärajan lainanhaulle ollessa 18-vuotta.

OPR-Vakuus puolestaan lainaa Pikavippi.fi palvelunsa kautta 50-1000 euron pienlainoja, joihin takaisinmaksu-aikaa saa 14 vrk - 6 kk.

Palvelun hakutapoihin kuuluvat ilmaisen verkkohakemuksen lisäksi myös vipit tekstiviestillä, myös prepaid liittymiä käyttäen.

Vipster ja sen Vippi.fi palvelu lainaavat summia 50-1000 euron kokoluokissa, laina-aikoina ollessa 14 vrk - 60 vrk.

Voit hakea luottoa ilmaisen verkkohakemuksen lisäksi myös soittamalla asiakaspalveluun sekä tekstiviestein.

Pikavippi Ilman Puhelinta - Vippi Opas