Pikavippi Ilman Tekstiviestiä

Pikavippi ilman tekstiviestiä on tarjolla suosituimmista pikalaina yrityksistä, joiden palveluihin kuuluu etenkin ilmainen verkkohakemus.

Monen vippilainoja ottavan huolenaiheisiin kuuluu, aiheellisesti, se, kuinka paljon pelkkä luoton hakeminen pikalaina firmasta tulee maksamaan.

Jos hakeminen tapahtuu SMS tekstiviestejä käyttäen, näiden viestien kustannukset voivat vaihdella aina perus SMS hinnoista jopa 5 euroon per viesti.

Ongelmana hakijan kannalta on se, että nämä haun kustannukset jäävät maksettavaksi, vaikka vippifirma ei luottoa myöntäisikään.

Siksi monet lainahakijat etsivät pikalaina ratkaisuja, joissa vaatimuksiin ei kuulu matkapuhelimen käyttö missään muodossa, etenkään siten, että lainahaku tapahtuisi maksullisia SMS tekstiviestejä käyttäen.

Kun tutkit Suomen yli 80:ää vippilaina yritystä, ilmainen verkkolomake hakemus netin kautta on yleensä ilmoitettu jo palvelun etusivulla, mutta saatat joutua hakemaan tiedon firman lainaehdoista.

Ilmainen verkkolomake hakemus - Risicum

Yksi keskeisimmistä ilmaisia verkkolomakkeen avulla luottoja pikalaina markkinoille tarjoavista yrityksistä on Risicum, useina vuosina Suomen suosituin pienlaina palvelu.

Risicum on panostanut joustavaan lainanhakuun, siten että voit valita ilmaisen hakutavan netin kautta, verkkolomakkeen täyttämällä.

Tämä hakutapa on täysin ilmainen, eikä sen käytössä tarvita minkäänlaisia tekstiviestejä, pelkästään verkkolomakkeella olevien tietojen täyttäminen.

Kun olet täyttänyt verkkolomakkeen ja jättänyt hakemuksen, palvelu tarkastaa tietosi, ja saat lainapäätöksen suoraan läppärisi/tietokoneesi kuvaruudulle.

Firman lasku on myös mahdollista tilata suoraan sähköpostiisi, joka on myös ilmainen ja nopea palvelu, ja säästää sekä aikaa että rahaa molemminpuolin, joka mm. mahdollistaa Risicumin suhteellisen edulliset luottokorot.

Risicum maksaa myönnetyt lainat noin 30 minuutin sisällä (yleensä paljon nopeamminkin) klo 7-23 välisenä aikana (Suomen lakiin perustuen), mutta voit jättää lainahakemuksen 24/7.

Pikavippi Ilman Tekstiviestiä - Vippi Opas