Pikavippi Lasku Sähköisesti

Pikavippi lasku sähköisesti on monellakin tapaa hyödyllinen vaihtoehto paperiselle laskulle, ja voit joissakin tapauksissa valita myös laskun tulemaan Postin tuottamaan Netposti-palveluun.

Suomen noin 80:sta vippi-alan yrityksestä suurin osa lähettää edelleen laskun paperisessa muodossa ilmoittamaasi kotiosoitteeseen.

Isommat, alalla pidempään olleet ja käytetyimmät yritykset ovat usein kuitenkin automatisoineet toimintonsa niin pitkälle, että sähköpostivaihtoehto on usein vakiovaihtoehtona hakiessasi lainaa.

Esimerkiksi Risicumin verkkolomake hakemuksessa on erillinen osio, jossa voit valita vipin laskun tulemaan joko paperisena versiona kotiosoitteeseesi, tai vaihtoehtoisesti suoraan sähköpostiisi, tulostettavassa muodossa.

Risicumin lähettämässä sähköisessä laskussa on myös se hyvä puoli, että viestin mukana tulevaa maksulinkkiä käyttäen suorittamasi lasku kirjautuu välittömästi palvelun tietokantaan.

Tämän jälkeen voit hakea uutta, mahdollisesti vaikkapa suurempaa tai pidemmän takaisinmaksu-ajan luottoa firmalta.

Sähköpostin ohella toinen yleinen sähköisesti lähetetty laskumuoto on lasku Netpostiin, joka on ilmainen palvelu, mutta sinun tulee rekisteröityä siihen, ennen kuin voit vastaanottaa laskuja.

Kun olet rekisteröitynyt Netpostiin käyttäjäksi, voit palvelun valikosta valita esimerkiksi Suomivippi.fi pikalaina-palvelun laskut tulemaan Netpostiisi vain sähköisenä versiona.

Sähköisesti laskunsa lähettävät palvelut

Ennenkuin aloitat lainanhaun valitsemaltasi vippifirmalta, muista aina tutustua lainaehtoihin, ja ehdoista löytyviin laskun muotoihin liittyviin kohtiin.

Yksi sähköisessä muodossa laskun vastaanottamisen eduista on muun muassa se, että pääset tutustumaan laskuun erittäin nopeasti (yleensä vuorokauden sisällä), kun taas paperinen versio tulee normaalisti postiosoitteeseen viikon sisällä lainan otosta.

Muista aina että vaikka et saisi sähköistä laskua sähköpostiisi, eräpäiväsi laskulle ja muut lainan ehdot takaisinmaksun suhteen pysyvät ennallaan, joten on sinun vastuullasi ottaa yhteys vippifirman asiakaspalveluun, ja pyytää heitä lähettämään laskun uudestaan.

Suomalaisista pikalaina yrityksistä laskuja sähköpostiin lähettävät mm.:

Pikavippi Lasku Sähköisesti - Vippi Opas