Pikavippi Lasku Sähköpostiin

Katsaus pikavippi lasku sähköpostiin palveluja tarjoaviin pikalainafirmoihin, ja tällaisen vaihtoehdon valinnan tekemisen prosessiin.

Nykyisin suurin osa tarjolla olevista yli 70:stä (Aluehallinnon lainanantaja rekisterin mukaan) pikavippi yrityksestä tarjoaa vaihtoehdoksi sähköpostiin lähetettävän laskun.

Sähköpostiin lähetetään lainanantaja yritysten toimesta normaalisti myös muuta materiaalia liittyen lainaan, kuten lainan ehdot, jotka voi edelleen tulostaa osaksi omaa kirjanpitoaan.

Vaihtoehtoisiin laskun lähettämisen muotoihin useimmilla pikavippi firmoilla kuuluvat mobiililasku kännykkään viestinä, joka on useimmiten myös erikseen hinnoiteltu osana palvelua, tai perinteinen paperinen lasku kotiosoitteeseen.

Pikavippi Lasku Sähköpostiin - Risicum

Yksi esimerkkifirmoista, joiden kautta voi valita sähköpostiin tulevan laskun on Risicum (www.risicum.fi).

Risicum on liikevaihdolla mitattuna Suomen suurin pikavippifirma, jonka on omistanut heinäkuusta 2011 yhdysvaltalainen NASDAQ-listattu Dollar Financial Corp.

Lainanhaku prosessissa firmalla yksi täytettävistä kohdista on valinta, jossa lainanhakija voi määritellä laskunsaanti muodoksi joko paperisen laskun kotiin, tai vaihtoehtoisesti sähköisen laskun sähköposti-osoitteeseen.

Risicumin sähköpostilaskun (joka on liitetiedostona PDF muodossa) mukana tulee myös suorat linkit, joiden avulla pääsee eri pankkien verkkomaksupalveluihin, joiden kautta maksamalla lasku (viitenumeroa käyttäen) kirjautuu maksetuksi välittömästi.

Firman laskunmaksu on siitä edistyksellinen, että vaihtoehtoihin kuuluu myös Risicumin verkkopankissa e-laskuttajaksi lisääminen, jolloin lainasta aiheutuvat laskut tulevat automaattisesti verkkopankkiin E-laskuina.

Pikavippi Lasku Sähköpostiin - Vippi Opas