Pikavippi Luottotiedottomalle

Pikavippi luottotiedottomalle on tarjolla yhdestä kotimaisista vippilainaajista, Businesspojat Oy:ltä, jonka toiminimenä on "Vippipojat".

Vippipojat tarjoaa käteistä omaisuutta vastaan, ja pikalainattavissa on summia 1 000 ja 50 0000 euron välillä.

Et tarvitse lainaamiseen omaisuuden lisäksi esimerkiksi henkilötakausta eikä luottohäiriömerkintä ole este luoton saamiselle.

Näiden ehtojen sijaan lainan hakemisen ehtoihin kuuluvat 18-vuoden minimi-ikä, Suomen kansalaisuus, ja myös suomalaiset PK-yritykset voivat hakea vippiluottoa yritykseltä.

Lainaa voi hakea palvelusta siten, että täytät lainahakemuksen (jonka voi lähettää firmalle 24/7), ja lähetät sen palveluun joko sähköpostitse tai kirjeitse.

Voit myös soittaa Businesspoikien asiakaspalveluun ja hakea lainaa tätä kautta, mutta asiakaspalvelu on avoinna vain arkisin klo 10-16.

Pikavipin takuuksi sopiva omaisuus - Vippipojat

Henkilötakauksen sijaan palvelun käyttämiseen tarvitaan pantti tai vakuus, ja Businesspojat on listannut virallisilla nettisivuillaan tällaiseksi vakuudeksi soveltuvia omaisuuseriä.

Tähän listaan kuuluvat muun muassa rekisteröidyn ajoneuvon paperit eli ilmoitusosa, osakehuoneisto, kiinteistö, tila, tai tontti omalla maapohjalla, tontin vuokraoikeus rakennuksineen, sekä perintö-/kuolinpesäosuus.

Näistä esimerkiksi ajoneuvo jää asiakkaan käyttöön normaalisti, toisin kuin esimerkiksi panttilainaamisen toiminnassa, jossa omaisuus jää aina panttilainaamon haltuun.

Businesspojat tarjoaa autojen suhteen myös mahdollisuutta siihen, että firma lunastaa loppuvelan ja rahoittaa kaupan, jolloin velallisen omarahoitusosuus on vähintään 35%.

Yrityksen virallisilta nettisivuilta löytyy lainalaskuri, jossa lainan määrän ja halutun lainan takaisinmaksu-ajan avulla voit tarkistaa millaiseksi luoton takaisinmaksun kuukausieräksi muodostuu.

Pikavippi Luottotiedottomalle - Vippi Opas