Pikavippi Nettihakemus

Pikavippi nettihakemus on useimmiten uusille vippialan asiakkaille ensimmäinen hakutapa, sillä suurin osa pikalaina yrityksistä käyttää asiakkaan tunnistukseen verkkopankki tunnuksia, jonka jälkeen asiakas siirtyy verkkolomakkeen täyttöön.

Tähän perusvariaatioon on kuitenkin useita poikkeuksia, joten sinun kannattaa aina lukea vippifirman lainaehdot huolellisesti läpi, ettei hakutapaan tule mukaan piilokustannuksia, jotka saattavat nostaa luoton hintaa huomattavasti.

Näistä piilokustannuksista tunnetuin muoto ovat SMS tekstiviestien käyttöön liittyvät kustannukset, joita saattaa olla mukana myös nettihakemuksen jättämisessä.

Usein matkapuhelimen tekstiviestit tulevat mukaan nettihakemukseen silloin, kun asiakkaan tulee hyväksyä lainaehdot, jotka on lähetetty matkapuhelimeen SMS viestinä.

Pahimmillaan rahoitusmarkkinoilla tällaisten tekstiviestien hinta on ollut viisi euroa per viesti, ja hakeminen on saattanut vaatia useampien tekstiviestien lähettämistä/vastaanottamista.

Jotta välttäisit tälläiset piilokustannukset omassa vippihakemuksessasi, sinun kannattaa käyttää vain palveluja, joiden verkkolomakkeen avulla tehtävä nettihakemus on täysin ilmainen, eikä siinä vaadita matkapuhelimen käyttöä.

Vippilaina nettihakemus - Risicum

Luotetuimpiin ilmaisia nettihakemuksia tarjoaviin vippifirmoihin kuuluu vuodesta 2005 toiminnassa ollut Risicum (www.risicum.fi), jonka omistaa nykyisin Nasdaq pörssissä noteerattu Yhdysvaltalainen DFG-konserni, joka toimii kaikkiaan kuudessa maassa.

Risicumin verkkolomakkeen kautta haettava píkalaina on täysin ilmainen, eikä sen käytössä tarvita missään vaiheessa matkapuhelinta tai SMS tekstiviestien käyttöä.

Tiettyyn summaan saakka hakutapa on varsin yksinkertainen, täytät vain perustietosi (lainaehtoihin tutustumisen jälkeen), ja jätät hakemuksen.

Tämän jälkeen Risicum tarkistaa mm. luottotietosi, ja saat yleensä välittömästi lainapäätöksen. Myönnettyjä lainoja maksetaan asiakkaiden tileille (Suomen lakiin perustuen) vain klo 7-23 välisenä aikana, mutta voit jättää lainahakemuksen 24/7.

Jos hakemasi lainasumma on hieman peruslainoja suurempi, lainahaussa täytät myös lomakkeen, jossa käydään läpi taloudellista tilannettasi, ja tämän avulla Risicum tekee riskikartoituksen (mm. luottotietojen tarkistamisen ohella), jonka jälkeen saat lainapäätöksen.

Muihin ilmaista lainanhakemista mainostaviin pienlaina palveluihin kuuluu esimerkiksi Vippi.fi, Risicumin ohella käytetyimpiin vippialan toimijoihin kuuluva nettipalvelu.

Pikavippi Nettihakemus - Vippi Opas