Pikavippi Pankkitunnuksilla

Pikavippi pankkitunnuksilla on nykyään olennainen osa näiden palveluiden käyttöä, johtuen siitä, että asiakkaan huolellista tunnistamista vaativa laki tuli voimaan 1.2.2010.

Tyypilliseen vipin hakemiseen kuuluu tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla jostain suomalaisesta TUPAS verkkopankki-tunnuksia käyttävästä pankista, esimerkiksi Nordeasta, Osuuspankista, tai Säästöpankista.

Tämän tunnistautumisen myötä useat pikaluotto palvelut antavat kullekin lainaa hakevalle oman, henkilökohtaisen PIN koodin, jota käyttäen vanhat asiakkaat voivat jättää lainahakemuksen ilman vaatimusta verkkopankki tunnuksilla tunnistautumisesta joka kerralla.

Tämän PIN koodin avulla voit hakea useasta firmasta vippiluottoa esimerkiksi SMS tekstiviestien avulla (kätevä jos nettiyhteyttä ei ole saatavilla) tai soittamalla vippifirman asiakaspalveluun.

Tekstiviesteinä haettavat pikavipit sisältävät tosin usein lisämaksullisia SMS viestejä, jotka jäävät lainanhakijan maksettavaksi, vaikka vippifirma ei luottoa myöntäisikään.

Jos palvelu käyttää PIN koodia, tämä myös usein tarkoittaa sitä, että voit hakea pikaluottoa myös prepaid ja salaisista puhelinliittymistä.

TUPAS verkkopankki tunnukset

TUPAS verkkopankkitunnukset ovat Finanssialan Keskusliiton käyttöönottama, suomalaisten pankkien käyttämä tunnistautumisjärjestelmä.

TUPAS tunnukset toimivat siten, että kun vippifirma pyytää tunnistautumista näillä tunnuksilla, sinut ohjataan oman pankkisi tunnistautumissivulle.

Seuraavaksi syötät pyydetyt tunnistautumistiedot, jonka jälkeen pankkisi lähettää varmistuksen henkilöllisyydestäsi pikalaina yritykselle, ja pääset palaamaan lainahakemuksen täyttövaiheeseen.

TUPAS tunnistautumisen vaihtoehtona jotkin yritykset saattavat käyttää kirjattua kirjettä kotiosoitteeseesi lähetettynä tunnistautumiskeinona, jolloin sinulla ei tarvitse olla verkkopankki tunnuksia palvelun käyttöön.

Tällaista vaihtoehtoista tunnistautumista postin kautta käyttävät vippi-alan yrityksistä muun muassa Aasa sekä AA-Yleislaina.

Pikavippi Pankkitunnuksilla - Vippi Opas