Pikavippi Pitkällä Maksuajalla

Pikavippi pitkällä maksuajalla aina useiden kuukausien osamaksullisiin vaihtoehtoihin on tarjolla useista pikalainoja tarjoavista yrityksistä.

Tilastokeskuksen ylläpitämän "Luottokanta" julkaisun mukaan keskimääräinen maksuaika kotimaisissa pienlainoissa on ollut hieman yli 30 vrk.

Täsmälleen tarkasteltuna, muun muassa vuoden 2012 ensimmäisellä vuosineljänneksellä, 32 vrk.

Näinkin lyhyissä eräpäivissä maksu tapahtuu useimmiten yhdessä erässä, kun taas tätä pidemmissä, 2 kk ja yli maksuajoissa, tyypillinen maksuaika taulu sisältää useamman osamaksuerän.

Pidemmän maksuajan vipit ovat useimmiten 500e tai enemmän, aina tuhanteen euroon saakka, jota suuremmat lainat luokitellaan normaalisti kulutusluotoiksi.

Kulutusluotoissa takaisinmaksu mitataan tyypillisesti useina kuukausina tai vuosina, ja näiden lainaehdot poikkeavat myös huomattavasti vippiluotoista. Vippiluotoissa ei normaalisti tarvita esimerkiksi takaajaa tai vakuutta.

Miten löytää pitkän maksuajan vippejä?

Yksi tapa löytää pitkän maksuajan tarjoavia vippifirmoja on katsoa tarjouksia firmoilta, joilla on tarjolla markkinoiden suurimpia pikalaina-luottosummia, tuhanteen euroon saakka ja sen yli.

Näistä firmoista suosituimpiin kuuluvat esimerkiksi...

  • Aasa,
  • Risicum,
  • Fundior Credit,
  • Euroloan,
  • Ferratum,
  • Vipster, ja
  • Luoteen Sirtox.

Pitkissä maksuajoissa on useimmiten se hyvä puoli, että niiden todelliset vuosikorot ovat huomattavasti alempia kuin lyhyissä vipeissä.

Tämä on tärkeä seikka varsinkin jos sinulla on poikkeuksellisen tuottava sijoituskohde rahoille ennen takaisinmaksua.

Löytääksesi suurimman osan markkinoilla olevista pitkää maksuaikaa käyttävistä pikalainoittajista, yksi hyvä tapa on käyttää apuna vippien hintavertailu palveluita, joista kotimaan suosituimpiin kuuluu VippiVertailu.com.

Tämän palvelun tietokanta kattaa kaikkiaan yli 50:n eri alan yrityksen hintatiedot, ja noin 470 erilaista pikaluotto-tuotetta.

Palvelua on kuitenkin rajoitettu siten, että sen tietokannasta voi hakea vain pikaluottoja, joiden takaisinmaksu-aika on maksimissaan 12kk, kun markkinoilla on olemassa myös tätä pidempiä maksuaikoja tarjoavia firmoja, kuten Aasa (maksimina 36 kk).

Kun viimeksi kokeilin palvelua 1000e kokoiselle vipille, 12 kk maksuajalla, tietokanta palautti hintatiedot yhdelle näillä tiedoilla tarjolla olevalle pikalainalle, "Euroloan" palvelusta.

Luoton todellisena vuosikorkona oli tuolloin 122 % ja lainakuluina 500e.

Pikavippi Pitkällä Maksuajalla - Vippi Opas