Pikavippi Puhelimella

Pikavippi puhelimella eli soittamalla asiakaspalveluun (ei SMS tekstiviestein) on mahdollista muun muassa firmoilta Aasa, AA-Yleislaina, ja Fundior Credit.

Tyypillisestä pienluotto yrityksestä on mahdollista hakea vippiluottoa kahdella tapaa, joko tekstiviestein tai verkkolomake-hakemuksen avulla.

Näiden kahden keskeisen lainan hakutavan lisäksi isommissa vippifirmoissa on tarjolla myös erittäin henkilökohtaista palvelua asiakaspalvelu hakemusmuodon kautta.

Useimmiten tämä hakutapa toimii siten, että sinun tulee ennen asiakaspalveluun soittamista tunnistautua palvelun nettisivuilla verkkopankkitunnuksilla, jota kautta saat henkilökohtaisen PIN-koodin.

Tätä PIN-koodia apuna käyttäen voit tunnistautua asiakaspalvelun kanssa keskustellessasi, ja hakeminen tätä kautta tulee mahdolliseksi.

Varsinainen hakulomakkeen täyttö tapahtuu useimmiten siten, että kerrot tietosi asiakaspalvelu henkilölle, joka täyttää lainanhaku lomakkeen puolestasi, ja jättää hakemuksen palveluun (usein saat lainapäätöksen lähes välittömästi).

Plussana tässä hakutavassa on se, että hakulomake tulee varmasti täytettyä asianmukaisesti, eikä lainan hakemisen onnistuminen jää kiinni väärintäytetystä lomakkeesta.

Huonona puolena on luonnollisesti se, että tähän hakutapaan liittyy usein lisämaksuja premium-hinnoitellun asiakaspalvelunumeron muodossa, ja nämä kulut jäävät maksettavaksesi, vaikka palvelu ei luottoa myöntäisikään.

Asiakaspalvelu hakemuksen tarjoavia yrityksiä

Puhelimen kautta asiakaspalveluun soittaminen ja lainan hakeminen tätä kautta on mahdollista muun muassa firmoilta Aasa, AA-Yleislaina, sekä Fundior Credit ja Risicum.

Aasa tarjoaa lainasummina 500-3000 euron kokoisia vippejä, joita voit hakea asiakaspalvelu puhelun lisäksi myös verkkohakemuksena.

Kukin lainasopimus toimitetaan kotiin kirjattuna kirjeenä, joten et tarvitse hakuun välttämättä myöskään verkkopankkitunnuksia.

AA-Yleislaina tarjoaa lainanhakijoille summia 300-2000 euron välillä, laina-aikoina 3-24 kk.

Puhelinsoitto hakemuksen lisäksi voit hakea vippiä AA-Yleislainasta myös verkkohakemuksena.

Fundior Credit puolestaan lainaa vippejä 300-1000 euron välillä, laina-aikoina 1-12 kk.

Luottoa voi hakea asiakaspalveluun soittamisen lisäksi verkkohakemuksella, ja hakemuksen liitteet toimitetaan yritykselle postitse.

Risicum, Suomen suosituin vippilaina yritys, lainaa pikalainoja 50-1000 euron välillä, siten, että laina-aikoina on 14-90 vrk.

Soittamisen asiakaspalveluun lisäksi hakutapoihin kuuluvat ilmainen verkkohakemus sekä tekstiviestihaku.

Pikavippi Puhelimella - Vippi Opas