Pikavippi Vertailu

Katsaus erilaisiin pikavippi vertailu tapoihin, halvimman ja parhaimman tarjouksen löytämiseksi eri pikalainoja tarjoavilta yrityksiltä.

Jos vippilainan tarpeesi ei ole välitön ja sinulla on aikaa tehdä tutkimustyötä omatoimisesti, erilaisten vippifirmojen vertailu niiden hintojen suhteen on melko helppoa, ja alan yrityksiä on kohtalaisen vähän (hieman yli 80).

Suomen lainsäädännön mukaan kunkin vippiluoton laina-ehdoissa tulee ilmoittaa pikalainan todellinen vuosikorko, johon sisältyvät kaikki lainaan sisältyvät kulut, nimellisen koron ohella.

Koska tämä todellinen tai "efektiivinen" vuosikorko ilmoitetaan kaikkien vippilainaajien laina-ehdoissa, ja edustaa luoton todellista hintaa, voit nopeasti löytää halvimman lainan vipillesi käymällä hakemassa tämän tiedon kunkin pikalaina yrityksen laina-ehdoista, ja vertailemalla tietoja.

Kukin pienlaina firma tarjoaa nykyisin virallisen nettisivuston, ja voit yhdessä iltapäivässä käydä hakemassa lainaehdot kaikilta alan yrityksiltä, käyttäen Etelä-Suomen aluehallituksen luotonantajarekisteriä pienlaina-markkinoista.

Vippilainoja vertailevat palvelut

Jos aikasi tai kärsivällisyytesi ei riitä todellisten vuosikorkojen hakemiseen kultakin vippilaina yritykseltä, on olemassa oikoteitä, jotka johtavat usein samaan lopputulokseen halvimman pikalaina yrityksen löytämisessä.

Nettiin on tullut joukko palveluita, jotka ovat hakeneet puolestasi nämä efektiiviset vuosikorot alan yritysten laina-ehdoista, ja voit muutamalla klikkauksella myös vertailla palvelusta löytyviä muita tietoja lainoista.

Suosituin näistä pikalainoja vertailevista palveluista on VippiVertailu.com, jonka tietokanta kattoi 461 pikavippi tuotetta 52:lta eri yritykseltä.

Koska yrityksiä on kuitenkin kaikkiaan yli 80 (tätä kirjoitettaessa), on mahdollista että manuaalisesti tarkistamalla firmat läpi voisit löytää vieläkin edullisemman tarjouksen.

Suosituimman pikavippi vertailu palvelun tietokanta sisältää myös erillisen osion kulutusluotoille ja niiden hinnoille, joten jos lainantarpeesi on isompaa kokoluokkaa, voit helposti harkita palvelun avulla myös edullisen kulutusluoton hankintaa.

Kun käytät palvelua, muista että usein todellisiin vuosikorkoihin ei oteta mukaan tekstiviestikuluja lainanhausta, mikäli samalla yrityksellä on olemassa ilmainen verkkohakemus vaihtoehto.

Joten, jos aiot hakea vippiä SMS tekstiviestein, muista tarkistaa kohdeyrityksesi laina-ehdoista, että todellisessa vuosikorossa on mukana myös tekstiviestien käytöstä aiheutuvat kulut (jotka tulevat normaalisti maksettavaksesi, vaikka firma ei luottoa myöntäisikään).

Pikavippi Vertailu - Vippi Opas