Pikavippikone

Pikavippikone on helsinkiläisen Suomen Takuulaina Oy:n tuottama pienlaina palvelu, josta voit ottaa vippinä 20€, 50€, 100€, 200€, 300€ ja 400€ summia.

Palvelu kuuluu lajissaan Suomen suosituimpiin...

...josta osoituksena muun muassa se, että vuoden 2011 puoleenväliin mennessä yrityksen toiminien kautta (mukana myös Pikalainaa.fi) oli otettu yli 30 000 pikalainaa suomalaisten toimesta.

Kuten useimmat muutkin pienlainoja tarjoavat firmat, Suomen Takuulaina ei vaadi sinulta lainanhakuun esimerkiksi vakuuksia tai takaajia.

Niiden sijasta luottoehtoihin lukeutuvat esimerkiksi täysi-ikäisyys, luotto-ja oikeustoimikelpoisuus, sekä Suomen kansalaisuus.

Lisäksi lainasummiin liittyy erityisehtoja, joista yksi keskeisimmistä on se, että ensimmäistä kertaa vippilainaa hakiessasi summana on maksimissaan 200 euroa.

Ennen lainan hakemista sinun kannattaakin tutustua kaikkiin lainaehtoihin yksityiskohtaisesti, varsinkin suhteessa lainan todellisiin vuosikustannuksiin (joita apuna käyttäen voit helposti vertailla vippejä eri yritysten tarjousten välillä).

Lainan ehdot löytyvät firman nettisivuston kautta otsikon "Lainaehdot" takaa.

Pienlainan hakeminen ja maksaminen takaisin

Tarjolla olevia pienluottoja (20, 50, 100, 200, 300, ja 400 euroa) voit hakea 24/7, mutta jättämäsi hakemus käsitellään ainoastaan firman toimistoaikojen puitteissa, ma-su 8-23.

Lainaa on mahdollista hakea joko nettihakemuksena tai tekstiviestein, siten, että varsinainen asiakas-tunnistautuminen tapahtuu käyttäen verkkopankkitunnuksia (TUPAS).

Mikäli haluat käyttää pienlainan hakemista matkapuhelimen avulla, tällainen hakutapa on mahdollista Soneran, Elisan, DNA:n, Saunalahden, Kolumbuksen, sekä Tele Finlandin liittymillä.

Ennen tekstiviesteinä tekemääsi hakemusta sinun kannattaa tutustua tällaisen hakutavan kokonaiskustannuksiin, joihin kuuluu myös SMS viestien kustannuksia.

Kun olet jättänyt hakemuksen palveluun, Suomen Takuulaina tarkistaa jättämäsi tietojen oikeellisuuden, muun muassa luottotietojen suhteen.

Myönnettyjen lainojen takaisinmaksu tapahtuu yrityksen kotiosoitteeseen lähettämällä laskulla, jonka tosin voit lainanhaun yhteydessä pyytää myös sähköisenä versiona sähköposti-osoitteeseesi.

Takaisinmaksu aikoina palvelussa on joko 14 vrk tai 30 vrk, riippuen kuinka suuren ja millaisin ehdoin otit pikavipin.

Eräpäivään voi hakea myös siirtoa yksinkertaisella tekstiviestillä, jonka ohjeisiin ja kustannuksiin voi tutustua palvelun virallisten nettisivujen kautta.

Eräpäivää on mahdollista siirtää maksimissaan kaksi kertaa per vippi.

Kun olet maksanut aikaisemman pikaluoton takaisin kokonaisuudessaan ja moitteettomasti, voit hakea uutta pikavippiä firman kautta, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena ainoastaan yksi pikaluotto kerrallaan.

Pikavippikone - Vippi Opas