Rahahana

Rahahana on helsinkiläisen Lauroo Finance Oy vippifirman tuottama pienlaina palvelu, josta voit ottaa pikaluottona 50-250 euron suuruisia summia.

Yrityksen kautta haettaviin pienlainoihin et tarvitse esimerkiksi takaajia tai vakuutta/panttia.

Niiden sijaan lainan ehtoihin lukeutuvat muun muassa se, että sinun tulee olla vähintään 18-vuotta täyttänyt, ja että sinulla ei ole maksuhäiriöitä luottotiedoissa.

Lainasummiin liittyy myös erityisiä ehtoja. Näiden ehtojen mukaan uutena asiakkaana voit ottaa vippinä ainoastaan 50-100 euron summan, kun taas vanhat asiakkaat voivat pikalainata 50-250 euron suuruisia eriä.

Ehtoja liittyy myös ikään, siten, että 18-vuotiaat asiakkaat voivat pikalainata 50-100 euroa ja 21-vuotta täyttäneet asiakkaat 50-250 euroa.

Kun olet jättänyt hakemuksesi vipistä palveluun, Lauroo Finance tarkistaa tietojesi vastaavuuden lainaehtoihin muun muassa luottotietojen suhteen Suomen Asiakastieto Oy:stä sekä henkilötietojen suhteen väestötietojärjestelmästä.

Ennen pienlainan hakemista sinun kannattaa tutustua lainaehtoihin kokonaisuudessaan ja yksityiskohtaisesti...

...varsinkin kohtaan vippiluottojen todellisista vuosikoroista, joita apuna käyttäen voit helposti vertailla vippitarjouksia yritysten välillä, sekä lainanhaussa käytettyjen tekstiviestien hintoihin.

Pikalainan hakeminen palvelusta sekä takaisin maksaminen

Palvelussa vippejä haetaan joko soittamalla asiakaspalveluun (vanhat asiakkaat), tekstiviestillä (vanhat asiakkaat), tai nettihakemuksella.

Ennen kuin haet lainaa palvelusta vanhana asiakkaana tekstiviestein tai soittamalla asiakaspalveluun, sinun kannattaa tutustua lainanhaussa käytettyjen tekstiviestien ja soiton asiakaspalveluun hintoihin ja näiden veloitusten ehtoihin.

Ensimmäistä kertaa asiakkaana hakeminen tapahtuu verkkolomakkeen kautta, jossa sinun tulee ensin tunnistautua verkkopankkien yhteisillä TUPAS-tunnuksilla.

Kun yritys on vastaanottanut luottohakemuksesi, firma tarkistaa mm. luottotietosi sekä henkilötietosi, jonka jälkeen saat luottopäätöksen.

Vipin takaisinmaksua silmälläpitäen Lauroo Finance lähettää sinulle laskun kotiosoitteeseesi, mutta voit pyytää laskun lähettämistä vaihtoehtoisesti myös suoraan sähköpostiosoitteeseesi.

Laskusta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot vipin takaisinmaksua varten.

Kun olet maksanut pienlainan takaisin kokonaisuudessaan ja moitteettomasti (ja maksu on rekisteröitynyt yrityksen tietokantaan), voit hakea palvelusta uutta vippiä, sillä yhdellä asiakkaalla saa olla palvelusta avoinna vain yksi pikaluotto.

Rahahana - Vippi Opas