Rahapuu

Rahapuu on tamperelaisen MaxMani vippifirman tuottama pikalaina palvelu, josta voit ottaa pienlainana 50-200 euron summia.

Lainaamiseen ei vaadita MaxManin toimesta takaajia tai vakuuksia/panttia.

Niiden sijasta lainaehtoihin lukeutuvat muun muassa vähintään 21 vuoden ikä ja riittävä takaisinmaksukyky.

Yrityksen pikalainat onkin tarkoitettu aikuisille, joilla on säännölliset kuukausitulot.

Rahasummiin liittyviin sääntöihin kuuluu myös se, että yritys myöntää 200 euron lainoja vain vanhoille asiakkailleen, jotka ovat hoitaneet aiemmat pikavippinsä moitteettomasti.

Ennen lainaprosessin aloittamista sinun kannattaa tutustua lainan ehtoihin yksityiskohtaisesti...

...etenkin lainojen todellisiin vuosikorkoihin, joita käyttäen voit helposti vertailla korkohintoja kilpailevien yritysten tarjouksiin.

Pienlainan hakeminen sekä maksaminen takaisin

Kaikkia pienlainoja palvelun kautta haetaan tekstiviesteillä, joiden hinnoitteluun sinun kannattaa myös tutustua tarkasti ennen kuin aloitat hakuprosessin.

Ensimmäistä kertaa vippiä hakiessasi sinun tulee kuitenkin tunnistautua järjestelmään TUPAS-verkkopankki tunnuksilla, jonka jälkeen saat PIN-koodin.

PIN-koodin avulla voit hakea lainaa tekstiviestien avulla, johon ohjeet ja hinnat löytyvät palvelun virallisilta nettisivuilta.

Voit jättää pikalaina hakemuksesi palveluun 24/7, mutta yritys käsittelee ne ja maksaa myönnetyt lainat vain toimistoaikoina, joka päivä klo 7-23.

Asiakaspalvelu, jos esimerkiksi tarvitset hakemukseesi lisätietoja, on avoinna puolestaan ma-pe kello 9-16.

Jätettyäsi lainahakemuksen palveluun, yritys tarkistaa, että tietosi vastaavat lainaehtoja, muun muassa tekemällä luottohäiriö tiedustelun Suomen Asiakastieto Oy:n tietokantaan.

Vipin takaisinmaksamista varten saat yritykseltä kotiosoitteeseesi laskun, josta selviävät kaikki tarpeelliset tiedot maksamiseen.

Eräpäivinä kaikissa yrityksen kautta saatavissa pienlainoissa on 14 vrk, johon ei voi saada eräpäivän siirtoa.

Kun olet maksanut pikalainan kokonaisuudessaan ja ajallaan takaisin, voit hakea uutta vippiä palvelun kautta, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla kerrallaan avoimena vain yksi luotto.

Rahapuu - Vippi Opas