Rahatalo

Rahatalo on vippi palvelu, josta 18 vuotta täyttäneet voivat hakea 30 - 480 euron suuruisia pikalainoja matkapuhelinta ja tekstiviestejä käyttäen.

Palvelu kuuluu Amex Rahoituksen tarjontaan, jota kautta muita alan toiminimiä ovat myös esimerkiksi Credit1, Televippi, Otto24, Pikatili, sekä Amex.fi.

Jos olet käyttänyt näistä muista aputoiminimistä muuta palvelua, niin olet jo hyvin pitkälti perillä Amex Rahoituksen kautta vipin hakemisesta ja takaisinmaksu prosessin toimivuudesta.

Amex Rahoitus ei vaadi pikalainalta vakuuksia tai takaajia, mutta sinun tulee 18-vuoden iän lisäksi mm. olla Suomen kansalainen ja sinulla tulee olla oma, henkilökohtainen pankkitili suomalaisessa pankissa.

Muihin lainaehtoihin (joihin kannattaa perehtyä yksityiskohtaisesti ennen lainan hakemista, myös lainan haun tekstiviestimaksujen ja lainan todellisten vuosikorkojen suhteen) kuuluvat myös lainasummien porrastukset.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että uusille alle 20 vuotiaille asiakkaille tarjolla on joko 30 tai 50 euron kokoisia pikalainoja, ja yli 20 vuotiaat uudet asiakkaat voivat valita hakevansa joko 30 euroa, 50 euroa tai 80 euroa.

Vanhana asiakkaana porrastetut lainasummat ovat 30 euroa, 50 euroa, 80 euroa, 160 euroa, 240 euroa, 360 euroa, tai 480 euroa.

Voit pitää avoimena vain yhden lainan palvelusta kerrallaan, ja hakea uutta kunhan edellinen on maksettu ajallaan ja kokonaisuudessaan.

Pikaluoton hakuprosessi ja takaisinmaksu

Amex Rahoitus on palveluissaan erikoistunut tekstiviestein tapahtuviin lainanhakuihin, jota varten tarvitset matkapuhelimen ja tekstiviestien lähetysmahdollisuuden.

Koska Amex Rahoitus käyttää tunnistuksen apuna verkkopankeista tuttuja TUPAS tunnistuksia, voit hakea tälläisen tunnistautumisen jälkeen lainaa myös vaikkapa salaisesta numerosta.

Kun olet jättänyt lainahakemuksesi palveluun, Amex Rahoitus tarkistaa muun muassa luottotietosi ja muita lainan ehtoihin liittyviä ehtoja, jonka jälkeen saat tekstiviestinä tiedon lainan myöntämisestä tai hylkäämisestä.

Palvelu toimittaa käyttöösi tämän jälkeen laskun, josta löytyvät kaikki tarvittavat tiedot pikavipin takaisinmaksuun, joka eräpäivänä on kaikissa lainasummissa 14 vrk.

Eräpäivään voi hakea siirtoa tekstiviestillä, johon löytyvät ohjeet palvelun virallisilta nettisivuilta, josta löytyvät ohjeet myös laskun saamiseen suoraan sähköposti muodossa.

Rahatalo - Vippi Opas