Rahavippi

Rahavippi on vaasalaisen MR Capitalin tuottama pikalaina palvelu, joka on ollut toiminnassa vuoden 2007 huhtikuusta.

Samoin kuin useimmissa muissakin pienlaina yrityksissä, et tarvitse takaajia tai vakuuksia lainan hakemiseen.

Niiden sijasta lainan saamisen ehtoihin kuuluvat muun muassa minimissään 18-vuoden ikä, eikä sinulla saa olla maksuhäiriöitä luottorekisterissä.

Lisäksi GSM liittymäsi tulee olla henkilökohtainen ja julkinen, ei prepaid tai yritysliittymä. Samoin pankkitilin tulee olla henkilökohtainen.

Lainasummiin liittyy myös erityisehtoja, siten, että 500 ja sitä suurempiin pienlainoihin liittyy 20-vuoden minimi-ikä 18-vuoden sijasta.

Uutena asiakkaana voit hakea enintään 20 euron. Vanhana asiakkaan suuremmat summat, 40-1000 euroa, myönnetään palvelusta aina portaittain, mikäli entisen pienemmän pikavipin maksu on hoidettu moitteetta.

Ennen luotonhaun prosessin aloittamista, sinun kannattaa tutustua vippilainan ehtoihin yksityiskohtaisesti ja kokonaisuudessaan, etenkin suhteessa vipin todellisiin vuosikorkoihin ja lainan takaisinmaksuun.

Näistä todellisten vuosikorkojen avulla voit helposti vertailla vippien hintoja toisiinsa eri pikaluotto yritysten välillä (sama laina-aika ja -summa), parhaimman tarjouksen löytämiseksi.

Pikaluoton ottaminen ja maksaminen takaisin

Palvelussa haetaan pienlainoja joko verkkohakemuksena tai SMS tekstiviestien avulla, kuitenkin siten, että uutena asiakkaana sinun tulee tunnistautua käyttäen TUPAS verkkopankki tunnuksia.

Voit jättää vippiluotto hakemuksen 24/7 ympäri vuorokauden, mutta firma käsittelee jätettyjä hakemuksia vain toimistoaikojensa puitteissa, ma-pe klo 16-21.

Kun olet jättänyt luottohakemuksen joko tekstiviestien avulla (joiden hintoihin sinun kannattaa perehtyä) tai verkkolomakkeen avulla, yritys tarkistaa jättämäsi tiedot muun muassa luottokelpoisuuden suhteen, jonka jälkeen saat luottopäätöksen.

Palvelun pikavipeissä on eräpäivänä joko 14, 30, tai 21+21 vrk, riippuen kuinka suuren summan otit ja millaisin luottoehdoin.

Tähän maksuaikatauluun on mahdollista myös hakea siirtoa (kerran) viikon verran, yksinkertaisen tekstiviestin avulla. Ohjeet tähän eräpäivän siirtoon ja siirron hintaan löytyvät lainaehdoista.

Laskun firma toimittaa sinulle joko sähköisessä muodossa (netpostiin) tai paperisessa muodossa kotiosoitteeseesi, valinnastasi riippuen.

Uutta lainaa voit palvelusta hakea kun aikaisempi luotto on maksettu takaisin moitteettomasti, sillä kullakin asiakkaalla voi olla avoimena vain yksi vippi kerrallaan.

Rahavippi - Vippi Opas