Reissuluotto

Reissuluotto on lahtelaisen J.W.-Yhtiöt pikavippi yrityksen palvelu, jonka kautta voit lainata 60-1500 euroa, ilman vakuuksia/panttia tai takaajia.

Niiden sijaan lainaehtoihin kuuluvat muun muassa vähintään 20-vuoden ikä, Suomen kansalaisuus, Suomessa oleva postiosoite ja kiinteä asuinpaikka, sekä oma, henkilökohtainen matkapuhelinliittymä.

Lainasummiin liittyy erityisiä ehtoja, muun muassa niin, että ensivippinä voit lainata vain alle 500 euron summia...

...ja yli 500 euron pikalainoja firma myöntää vain 25-vuotta täyttäneille.

Sinun kannattaa ennen lainan hakemisen prosessin aloittamista tutustua lainaamisen ehtoihin yksityiskohtaisesti.

Etenkin kannattaa tutustua vipin todellisiin vuosikorkoihin, joita käyttäen voit helposti vertailla tarjouksia kilpailevien pikalainafirmojen vastaaviin pikaluottoihin.

Pikalainan hakeminen ja takaisinmaksaminen

J.W.-Yhtiöt tuottamassa palvelussa on mahdollista hakea pikalainaa sekä tekstiviestinä että verkkohakemuksena.

Käyttääksesi palvelua, sinun tulee luoda itsellesi henkilökohtainen PIN-koodi, jota käyttäen lainan hakeminen on mahdollista.

PIN koodi luodaan tunnistautumalla suomalaisten verkkopankkien TUPAS tunnuksilla.

PIN koodin luonnin jälkeen voit jättää hakemuksen haluamallesi vippisummalle joko tekstiviestinä tai verkkohakemuksena.

Kun vippiyritys on saanut lainahakemuksesi, se tarkistaa antamasi tiedot ja niiden vastaavuuden lainaehtoihin, muun muassa luotto-ja henkilötietojen suhteen.

Tarkistusten jälkeen saat luottopäätöksen.

Hyväksyttyjä pikavippejä maksetaan asiakkaille palvelun toimistoaikoina, maanantaista perjantaihin klo 9-21, sekä lauantaista sunnuntaihin klo 11-19.

500 euroa ja sitä pienimmissä pikalainoissa takaisinmaksu tapahtuu yhdessä erässä, kun taas 500 euroa suuremmissa vipeissä takaisinmaksu käy useamman maksuerän kautta.

Voit myös siirtää takaisinmaksun eräpäivää (yhden kerran), johon ohjeet löytyvät sinulle lähetetystä laskusta.

Uudelleenjärjestelyn hinta lisätään lainan pääomaan, ja siirron jälkeen saat uuden laskun, uudella eräpäivällä ja uudella summalla.

Kun olet maksanut pikaluottosi ajallaan ja kokonaisuudessaan, voit hakea palvelusta uutta vippiä, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena ainoastaan yksi luotto kerrallaan.

Reissuluotto - Vippi Opas