Risicum

Risicum on vuodesta 2005 toiminnassa ollut, yhdysvaltalaisen Dollar Financial Group omistama pikavippi palvelu, jonka kautta voit lainata 50-1000 euroa, joko 14, 30, tai 90 vrk maksuajalla.

Firma ei vaadi lainaamilleen pienlainoille vakuuksia/pantteja tai takaajia.

Lainaehtoihin kuuluvat niiden sijaan muun muassa se, että sinun tulee olla täyttänyt 18 vuotta, asua vakituisesti Suomessa, ja jolla olla ilman maksuhäiriömerkintöjä.

Näiden suhteen antamasi tiedot firma tarkistaa muun muassa maksuhäiriötiedot Suomen Asiakastieto Oy:n ja/tai Bisnode Finland Oy:n luottotietorekisteristä, ennen kuin saat tiedon luottopäätöksestä.

Lainattavissa olevia summia on myös porrastettu siten, että ikärajana 50-250 euron pikavipeille on 18-vuotta, 300-400 euron pikaluotoille 20-vuotta, ja 500-1000 euron pikalainoille 23-vuotta.

Myös takaisinmaksuajat vaihtelevat sen mukaan, kuinka isoa vippisummaa olet hakemassa...siten, että isommissa vipeissä on automaattisesti pidemmät takaisinmaksuajat.

Ennen lainan hakemista palvelusta, sinun kannattaa tutustua lainaehtoihin yksityiskohtaisesti, varsinkin suhteessa lainan todellisiin korkoihin sekä lainan hakukustannuksiin, jos haet vippiä tekstiviestein (verkkohakemus on ilmainen).

Pikalainan hakemisprosessi sekä vipin maksaminen takaisin

Voit hakea lainaa yrityksen palvelusta sekä ilmaisena verkkohakemuksena kuin myös matkapuhelimella tekstiviestein.

Ennen matkapuhelimella vipin hakemista sinun tulee kuitenkin tunnistautua verkkopankkien TUPAS tunnuksilla, jonka jälkeen saat PIN-koodin, joka puolestaan mahdollistaa SMS-vippi hakemisen.

Useista muista alan palveluista poiketen voit hakea pikaluottoa yritykseltä myös soittamalla asiakaspalvelunumeroon, jolloin asiakaspalvelija täyttää hakemuksen antamiesi tietojen perusteella puolestasi puhelimen välityksellä.

Esimerkiksi verkkohakemuksena, TUPAS tunnistautumisen jälkeen, palvelu pyytää sinua täyttämään lomakkeita, joiden yksityiskohtaisuus riippuu osittain siitä, kuinka isoa summaa olet hakemassa.

Kun olet jättänyt pikalaina hakemuksen palveluun (joita voi jättää 24/7), firma tarkistaa jättämäsi tietosi mm. luottotietojen suhteen, jonka jälkeen saat luottopäätös tiedon.

Myönnettyjä lainoja yritys maksaa, lakiin perustuen vain 7-23 välisenä aikana.

Voit valita hakulomakkeen täyttöprosessin aikana joko laskun postin kautta kotiosoitteesi, tai vaihtoehtoisesti suoraan sähköpostiisi. Laskusta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot vipin takaisinmaksua varten.

Kun olet maksanut pikavipin takaisin ajallaan ja kokonaisuudessaan, voit hakea palvelusta uutta pienlainaa, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena vain yksi pikaluotto yrityksen kautta.

Risicum - Vippi Opas