Salamavippi

Salamavippi on ACT Rahoitus Oy:n tuottama pikalaina palvelu, jossa lainaamasi summat voivat vaihdella 25-600 euron välillä, takaisinmaksuajan ollessa joko 14 vrk tai 28 vrk.

Takaisinmaksu ajat on jaoteltu siten, että maksimissaan 200 euron lainasummille eräpäivä on 14 vrk...

...kun taas sitä suuremmat summat tulevat maksettaviksi 28 vrk eräpäivällä.

Lainapalvelun nettisivuilta (salamavippi.fi) löytyvät lainaamiseen liittyvät ehdot, lainojen hinta (mukaanlukien lainan hakemiseen liittyvät kulut, kuten tekstiviestikulut), ja rekisteriseloste palvelun tarjoajasta.

Yritys tarjoaa nettisivujen kuvauksen perusteella pikalainojaan:

    yli 18 vuotiaille Suomen kansalaiselle, jolla ei ole luottohäiriömerkintää, kun hänellä on julkinen ja omissa nimissään oleva matkapuhelinliittymä.

Tämän lisäksi kun haet lainaa palvelusta, sinun luottotietosi tarkistetaan Suomen Asiakastieto Oy:stä (tai muusta luottotietojärjestelmästä), ja henkilötiedot väestötietojärjestelmästä.

Vippifirma on varannut itselleen mahdollisuuden käyttää myös muita tarkistuslähteitä tietojen tarkastukseen.

Koska ACT Rahoitus tarjoaa vippejä useilla eri aputoiminimillä, yksi tyypillinen lainan eväämissyistä on se, että hakijalla on avoin laina jostain toisesta yrityksen lainapalvelusta.

Pikalaina haku palvelusta

Kun olet tutustunut palvelun hintoihin (varsinkin lainanhaun tekstiviestikuluihin ja lainan todellisiin vuosikorkoihin kannattaa perehtyä tarkasti) ja ehtoihin (myös puhelinliittymätyypin vaatimusten suhteen), voit tunnistautua palveluun pankkitunnuksilla.

Varsinainen lainanhaku tapahtuu tunnistautumisen jälkeen matkapuhelimen ja tekstiviestilainan haun avulla, joissa tekstiviestit ovat hinnoiteltuja erikseen.

Saat tällöin myös lainapäätöksen suoraan matkapuhelimeesi.

Yritys ottaa lainahakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa, mutta varsinainen hakemusten käsittelyaika on toimistoaikojen puitteissa, 07-23 viikon jokaisena päivänä...

...jolloin myös myönnettyjen lainojen tilitys tilillesi tapahtuu.

Uusien asiakkaiden suhteen on otettava huomioon firman asettama lainakatto, enintään 100 euroa lainaa ensimmäisellä kerralla.

Jos saat myönteisen lainapäätöksen, takaisinmaksua varten tuleva lasku toimitetaan yrityksen toimesta sähköpostitse ilmoittamaasi osoitteeseen.

Salamavippi - Vippi Opas