Sata Vippi

Sata Vippi on lahtelaisen WHT-Yhtiöt Oy:n tuottama pikalaina palvelu, josta on mahdollista vipata aina 1000 euroon saakka olevia summia, 14 vrk ja 30 vrk maksuajoilla.

Et tarvitse pienluottoa hakeeksesi palvelusta takaajia tai vakuuksia/panttia, mutta lainan myöntämisen edellytyksenä on kylläkin muita ehtoja.

Näihin ehtoihin kuuluu esimerkiksi vaatimus siitä että olet vähintään 19-vuotta täyttänyt ja Suomen kansalainen, jolla on luottotiedot kunnossa.

Lisäksi lainasummiin liittyy erityisehtoja, muun muassa siten, että uutena asiakkaana voit hakea lainaa 300 euroon astiin saakka...

...kun taas vanhat asiakkaat pystyvät vippaamaan pikaluottoja aina 1000 euroon asti.

Ennen kuin aloitat lainan hakemisen palvelusta, sinun kannattaa tutustua luottoehtoihin yksityiskohtaisesti ja kokonaisuudessaan, varsinkin vippien todellisiin vuosikorkoihin, lainanhaun kustannuksiin, sekä takaisinmaksuun liittyviin ehtoihin.

Pienlainan hakeminen ja maksaminen takaisin

Pikavippiä haetaan WHT-Yhtiöt Oy:n palvelusta aina tekstiviestejä hyödyntäen (joiden hintoihin sinun kannattaa tutustua ennen lainaamisprosessin aloittamista).

Ensimmäistä kertaa luottoa haettaessa sinun tulee kuitenkin luoda oma, henkilökohtainen PIN-koodisi, TUPAS-verkkopankki tunnusten kautta.

Tätä PIN-koodia hyödyntäen tapahtuu varsinainen pikaluoton haku, matkapuhelimen tekstiviestien kautta, johon ohjeet löytyvät palvelun verkkosivuilta.

Kun olet jättänyt hakemuksesi palveluun, WHT-Yhtiöt tarkistaa tietojesi vastaavuuden lainaehtoihin, muun muassa luottotietokyselyn kautta, jonka jälkeen saat luottopäätöksen kännykkääsi.

Vipin takaisinmaksua varten yritys lähettää sinulle laskun, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot, joita tarvitset maksun suorittamiseen.

Eräpäivinä palvelussa on joko 14 vrk tai 30 vrk, ja voit saada näihin maksuaikoihin lisäaikaa, ja ohjeet tähän eräpäivän siirtoon löytyvät aina nimenomaisesta laskusta johon voit hakea maksusuunnitelman muutosta.

Jos siirrät eräpäivää, hinnaksi muutokselle tulee lainan uudelleenjärjestelypalkkio, jonka WHT-Yhtiöt lisää vipin pääomaan, ja eräpäivän siirron jälkeen saat kotiisi uuden laskun, josta löytyvät sekä uusi eräpäivä että uusi summa.

Kun olet maksanut vipin kokonaisuudessaan takaisin lainaehtojen mukaisesti ja maksu on rekisteröitynyt palvelun tietokantaan, voit hakea uutta vippiä, sillä yhdellä asiakkaalla saa olla avoimena vain yksi luotto kerrallaan.

Sata Vippi - Vippi Opas