Shell luottokortti

Shell luottokortti tuotteita on tarjolla sekä yksityisille (Shell Card Private) että yrityksille (euroShell), polttoainekortti pohjalta.

Shell Card private on luonteeltaan Pohjoismainen polttoainekortti, joka käy maksuvälineenä kaikissa pohjoismaisissa Shell-asemissa.

Shell luottokortti

Vaikka korttia kutsutaan usein polttoainekortiksi, esimerkiksi kesäloman matkustelu aikana eri puolilla Pohjoismaita voit maksaa kortilla kaikki Shellissä tekemäsi ostokset, polttoaineiden ohella aina autokemikaaleista perheruokailuihin asti. 

Nämä ostokset, niin Suomessa kuin muissakin pohjoismaissa tehdyt, laskutetaan kotiosoitteeseesi, yhdellä laskulla.

Suomessa tarjolla olevan verkoston lisäksi pohjoismaiden alueelta löytyy kaikkiaan noin tuhat muuta Shell-asemaa, jossa voit käyttää Shell Card luottokorttia.

Voit liittää pääkorttiin jopa neljä rinnakkaiskorttia, joten perheen jokaiselle autoilevalle jäsenelle on mahdollista saada oma Shell-polttoainekorttinsa.

euroShell luottokortti

Yrityksille tarjolla oleva kortti on euroShell-niminen, ja sen ominaisuudet on optimoitu muun muassa raskaan kaluston käyttäjille ja omistajille.

Kortin avulla voit hallinnoida ajoneuvokantasi polttoaine ja autohuoltamo kustannuksia, sillä saat korttien käytöstä yksityiskohtaisia raportteja.

Tässä suhteessa sinun kannattaa tutustua Shell Online 24h nettipalveluun, jossa voit hallita tiliäsi, kontrolloida korttitapahtumiasi, ja tilata erilaisia raportteja kortin käytöstä suoraan internetin kautta mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Nämä raportit ja netin kautta saatavilla olevat tiedot on helppo siirtää myös firmojen kirjanpitojärjestelmään.

Yrityskortteja ottaa vastaan noin 300 Shell-huoltamoa Suomessa, ja yli 10,000 kohdetta läpi Euroopan. Voit tutustua kaikkiin näihin kortteja vastaanottaviin kohteisiin Shellin "huoltamo-ja reittihaku" palvelussa, firman virallisilta nettisivuilta, www.shell.fi.

Kortinhallintaan voit liittää mm. mitä ajoneuvojasi käyttävät kuljettajat saavat kortilla ostaa, ja mitä muita valvontakeinoja haluat ottaa käyttöön. Näitä asetuksia voi muuttaa niin monta kertaa kuin haluat, ja myös milloin vain.

› Shell luottokortti