Stockmann luottokortti

Stockmann luottokortti on tavaratalon yhdessä Nordean kanssa tarjoama MasterCard tuote, jota voit kuitenkin hakea minkä tahansa pankin asiakkaana.

Luottokortti on suunniteltu siten, että korttia käyttämällä hyödyt siitä eniten, jos keskität kaikki ostoksesi sille, ja jos olet Stockmann First asiakas, voit saada luottorajaksi jopa 25 000 euroa.

Stockmann MasterCard luottokortti

Normaalisti Stockmann MasterCard -kortille tulee luottorajaksi 500 - 10 000 euron väliltä oleva summa. MasterCard kortin mukana tulevien etujen ohella saat mukana paketissa myös kaikki Stockmann tavaratalon kanta-asiakasohjelmaan kuuluvat edut, kuten tuotealennukset.

Kun teet ostoksia kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella (credit), kukin ostos lasketaan mukaan kanta-asiakasohjelmaan. Jos teet ostokset debit puolella (veloittaen pankkitiliä), ne lasketaan mukaan kanta-asiakasohjelmaan vain jos teet ostoksen Stockmann-ryhmän liikkeessä.

Kun teet ostoksia luottokortilla, saat näille ostoille keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa, maksaen luottokorttitapahtumista kuukausittain laskun. Korkoa kertyy vain eräpäivän jälkeen luotolle jättämästäsi summista (luottolimiitin puitteissa).

Tässä suhteessa päätät itse aina korttihakemusta täyttäessäsi sekä laskun eräpäivän,e ttä lyhennyksen määrän (minimilyhennysprosentin). Kortille on mahdollista hakea kaksi maksuvapaata kuukautta per kalenterivuosi.

Maksutapahtumien seuraaminen toimii kätevästi joko suoraan Nordean verkkopankin kautta, tai Stockmann ePalvelua käyttäen, joissa voit myös tarkistaa korttisi käyttövaran, muokata kortin ominaisuuksia, sekä siirtää rahaa korttiluotolta pankkitilillesi.

Koska kyseessä on normaali MasterCard kortti Stockmann eduilla lisättynä, voit käyttää korttia kaikialla missä MasterCard hyväksytään maksuvälineeksi, Suomen ohella yli 200:ssa maassa, noin 30 miljoonassa myyntipisteessä, sekä verkkokaupoissa.

Käteiseksi rahaa saa kortin avulla kautta maailman kaikista MasterCard-tunnuksin merkityistä käteisautomaateista. Liittämällä korttiin debit-ominaisuuden, voit tehdä ostoksia ja käteisnostoja myös suoraan pankkitililtäsi, myös ulkomailla.

Voit hakea Stockmann MasterCard -korttia suoraan netissä, Stockmannin verkkosivujen kautta, allekirjoittamalla hakemuksesi pankkitunnuksillasi (verkkopankit Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia (Sp/Pop), Handelsbanken, S-Pankki, Tapiola, ja Ålandsbanken).

Luottopäätös tulee yleensä minuuteissa, mutta mikäli hakemuksesi vaatii lisätarkistuksia, saat päätöksen luottokortin myöntämisestä kirjallisesti kotiisi.

Korttia voit hakea minkä tahansa pankin asiakkaana, ei pelkästään Nordean. Edellytyksiin kuuluu kuitenkin se, että olet mm. 18 vuotta täyttänyt Stockmann kanta-asiakas (voit hakea kanta-asiakkuutta samalla kuin korttiakin), sinulla on säännölliset tulot, eikä luottotietohäiriöitä.

Luottohakemuksen arvioi ja myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy.

› Stockmann luottokortti