Suomen Takuulaina

Suomen Takuulaina on pikalainamarkkinoilla toimiva yritys, jonka pääasiallinen aputoiminimi on "Pikavippikone", jonka kautta voit ottaa pienlainana 20-400 euron summia.

Et tarvitse luottoa yrityksestä hakeaksesi esimerkiksi vakuuksia/panttia tai takaajia, mutta niiden sijaan lainaehtoihin lukeutuvat esimerkiksi täysi-ikäisyys, oikeustoimikelpoisuus, sekä Suomen kansalaisuus.

Kun olet jättänyt lainahakemuksen palveluun, Viestilaina tarkistaa tietosi muun muassa suhteessa maksuhäiriöihin, joko Suomen Asiakastieto Oy:n tai Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Ennen lainanhakuprosessin aloittamista, sinun kannattaakin tutustua firman luottoehtoihin yksityiskohtaisesti ja kokonaisuudessaan...

...muun muassa suhteessa lainojen todellisiin vuosikorkoihin, joita käyttäen voit helposti verrata vippien hintoja eri yritysten välillä.

Vippilainan hakeminen ja maksaminen takaisin

Pienlainan hakeminen on mahdollista Takuulainan palvelusta sekä verkkohakemuksen että SMS tekstiviestien avulla.

Ensimmäistä kertaa palvelu käyttäessä tunnistaudut TUPAS-verkkopankki tunnuksilla, jonka jälkeen saat oman, henkilökohtaisen PIN-koodin.

Tätä PIN-koodia käyttäen voit hakea vippiluottoa yritykseltä myös tekstiviestein (joiden suhteen kannattaa tutustua haussa käytettyjen SMS viestien hintoihin ennenkuin aloitat vipin haun).

Voit jättää luottohakemuksen yritykselle 24/7, mutta lainahakemusten käsittelyyn ja luottojen maksamiseen tarkoitettu asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 8-23.

Haettavina lainasummina palvelussa on 20-400 euroa, joihin maksuaikaa on saatavilla 14-30 vrk.

Jos tarvitset maksamiseen lisäaikaa maksuaikataulun muutoksella, voit hakea eräpäivän siirtoa yksinkertaisella tekstiviestillä, jonka lähettämiseen ohjeet löytyvät palvelun virallisilta nettisivuilta.

Eräpäivän siirto (7 vrk verran eteenpäin) on mahdollista tehdä vain ennen laskun erääntymistä ja sen voi saada vain kahdesti per vippi.

Vipin maksu tapahtuu joko firman kotiosoitteeseesi lähettämällä laskulla, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot vipin maksua varten.

Kun olet maksanut pienlainan takaisin, ja maksu on rekisteröitynyt palvelun tietokantaan, voit hakea uutta pikaluottoa yritykseltä, sillä yhdellä asiakkaalla saa olla avoimena firmalta vain yksi laina kerrallaan.

Suomen Takuulaina - Vippi Opas