Suomen Viestilaina

Suomen Viestilaina Oy on helsinkiläinen pikalaina palvelu, josta voit ottaa pienlainana tilapäiseen rahoitustarpeeseen 50-1000 euron vippejä, 7 - 90 vrk maksu-ajoilla.

Yritys on yksi alan vanhimmista toimijoista, ja se ollut toiminnassa Suomessa vuodesta 2005 saakka.

Firma toimii nykyään Helsingin Herttoniemen toimiston lisäksi myös Ruotsissa, nimen Meddelandelån Sverige AB alla.

Yritys on myös Suomen Pienlainayhdistyksen perustajajäseniä.

Et tarvitse vippiä palvelusta hakeaksesi takaajia tai vakuuksia/panttia.

Niiden sijasta lainan myöntämisen ehtoihin kuuluvat esimerkiksi täysi-ikäisyys, luottokelpoisuus (ei maksuhäiriöitä luottotietorekisterissä), oikeustoimikelpoisuus, ja Suomen kansalaisuus.

Kun olet jättänyt vippilainahakemuksesi palveluun, firma tarkistaa jättämäsi tiedot muun muassa henkilötietojen suhteen väestötietorekisteristä ja luottotietojen kohdalla Suomen Asiakastieto Oy:stä, tai Bisnode Finland Oy:n vastaavasta rekisteristä.

Ennen lainaprosessin aloittamista sinun kannattaakin tutustua lainaehtoihin kokonaisuudessaan ja yksityiskohtaisesti, varsinkin suhteessa luoton todellisiin vuosikorkoihin.

Näitä todellisia vuosikorkoja käyttäen voit helposti mm. vertailla samankaltaisia (sama luottomäärä ja maksuaika) vippejä toisiinsa eri pikalaina yritysten välillä, parhaan tarjouksen löytämiseksi.

Pienlainan hakeminen ja takaisinmaksaminen

Palvelua ensimmäistä kertaa käytettäessä sinun tulee tunnistautua verkkopankki tunnuksilla (TUPAS)...

...jonka kautta käyttöösi tulee oma, henkilökohtainen PIN-koodi, joka toimii jatkossa palvelua käytettäessä vaihtoehtoisena tunnistuskeinona.

PIN-koodin myötä voit verkkohakemuksen lisäksi hakea pikalainaa myös SMS viestejä käyttäen, joissa se toimii tunnistimena.

Kun olet jättänyt luottohakemuksesi ja yritys on tarkistanut että jättämäsi tiedot vastaavat lainaehtoja ja ovat moitteettomat, saat luottopäätöksen.

Takaisinmaksu aikoina yrityksen pikaluotoissa on 7-90 vrk, siten, että suuremmissa luotoissa on mukana useampi takaisinmaksu erä.

Voit myös hakea maksuaikataulun muutosta vippiisi.

Maksuaikataulun muutos on laskukohtainen ja se on tehtävä viimeistään laskun eräpäivänä. Voit siirtää eräpäivää useampaan kertaan, mutta yhteensä enintään 30 päivää.

Ohjeet miten tehdä tämä maksuaikataulun muutos (ja muutoksen hinnasto), muun muassa "Oma Viestilaina" palvelun kautta, löytyvät palvelun virallisilta nettisivuilta.

Kun olet maksanut pikalainan takaisin kokonaisuudessaan ja moitteettomasti, voit hakea palvelusta uutta luottoa, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena vain yksi vippiluotto kerrallaan.

Suomen Viestilaina - Vippi Opas