Suomi Rahoitus

Suomi Rahoitus eli nykyinen Lainasto Oy on pikavippi yritys, jonka palvelu toimi aputoiminimen "Pikalainax" kautta, josta voit pikalainata 20-1000 euron summia.

Yrityksen palvelun käyttöön et tarvitse takaajia tai vakuuksia/panttia.

Niiden sijaan lainaehtoihin lukeutuvat esimerkiksi vaatimus siitä, että sinun tulee olla vähintään 20 vuotta täyttänyt, asut vakituisesti Suomessa, ja että sinulla ei ole luottohäiriömerkintöjä.

Näiden ehtojen ohella myös lainasummiin liittyy ehtoja, joiden mukaan ensimmäinen vippi voi olla (kaikille asiakkaille) suuruudeltaan enintään 200 euroa...

...ja 500 euron ja sitä suurempiin pienlainoihin vanhoilta asiakkailta vaaditaan vähintään 25 vuoden ikää.

Sinun kannattaa ennen lainaprosessin aloittamista tutustua luottoehtoihin yksityiskohtaisesti, varsinkin suhteessa vipin todellisiin vuosikorkoihin sekä tekstiviesteinä haettavan lainan kustannuksiin.

Pienlainan hakeminen ja pikavipin takaisinmaksaminen

Kaikkia pikalainoja Lainaston palvelussa haetaan tekstiviesteinä matkapuhelimen kautta, ja sinun kannattaa tutustua tämän hakutavan hintaan ennen kuin päätät aloittaa vipin hakemisprosessin.

Ennen tekstiviestein tapahtuvaa lainan hakemista sinun tulee palvelussa tunnistautua ensin TUPAS-verkkopankki tunnuksilla, jonka jälkeen saat oman, henkilökohtaisen PIN-koodin.

Varsinainen lainanhakeminen tapahtuu käyttämällä tätä PIN koodia luottohakemuksessasi, ja kun yritys on tarkistanut muun muassa luottotietosi ja että ne vastaavat lainaehtojen vaatimuksia, saat paluuviestinä luottopäätöksen.

Takaisinmaksuaikoina Lainasto Oy:n pikavipeissä on joko 15 vrk, 30 vrk, 60 vrk, tai 90 vrk, joihin voit myös hakea eräpäivän siirtoa (kerran per laina).

Ohjeet eräpäivän siirtoon löytyvät palvelun virallisilta nettisivuilta, josta löytyvät myös maksuaikataulun siirron kustannukset eriteltynä.

Vippi maksetaan takaisin laskun avulla, jonka Lainasto Oy lähettää kotiosoitteeseesi. Laskusta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot pikalainan takaisinmaksua silmälläpitäen.

Kun olet maksanut pienlainasi takaisin palveluun (ja maksu on rekisteröitynyt Lainaston tietokantaan), voit hakea yritykseltä uutta vippiä, sillä yhdellä firmalla saa olla avoimena vain yksi pikaluotto.

Suomi Rahoitus - Vippi Opas