Suomivippi

Suomivippi on haminalaisen NDN-Yhtiö Oy:n tuottama pikalaina palvelu, jonka kautta voit ottaa pikaluottona 50-1000 euron summia.

Hakeaksesi lainaa et tarvitse esimerkiksi takaajia tai vakuuksia/panttia.

Niiden sijaan lainaehdoihin lukeutuvat muun muassa se, että sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, sinun tulee asua vakituisesti Suomessa, ja sinun tulee olla sekä luotto- että oikeustoimikelpoinen.

Jättäessäsi pikavippi hakemuksen palveluun, NDN-Yhtiö tarkistaa lainahakemukseen laittamasi tiedot muun muassa luottotietorekistereistä (Suomen Asiakastieto Oy ja/tai Bisnode Finland Oy) sekä henkilötiedot Väestörekisterikeskuksen tiedostoista.

Lainattaviin summiin liittyy vielä erikoisehtoja, siten, että 50-200 euron summissa ikärajana on 18-vuotta, 250-400 euron summissa 20-vuotta, sekä 500-1000 euron summissa 25-vuotta.

Sinun kannattaa tutustua pikaluottojen lainaehtoihin yksityiskohtaisesti...

...varsinkin suhteessa lainan todellisiin korkoihin, joita käyttäen voit helposti vertailla tarjouksia eri vippifirmojen välillä.

Pikalainan hakeminen sekä takaisinmaksaminen

NDN-Yhtiön palvelusta on mahdollista hakea pikalainoja joko verkkohakemuksena tai tekstiviesteinä, 24/7, mutta myönnettyjä lainoja maksetaan vain yrityksen toimistoaikoina (ma-la 8-22 ja su 12-18).

Ensimmäisellä kerralla kaikkien asiakkaiden suhteen tunnistautuminen palveluun tapahtuu TUPAS verkkopankki tunnuksilla (Nordea, Osuuspankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankki, Sampo, Handelsbanken, tai S-Pankki), jonka myötä saat myös oman PIN koodin.

Jatkossa voit hakea pikaluottoja palvelusta suoraan PIN koodin avulla niin verkkohakemuksena kuin matkapuhelimen avullakin.

Jätettyäsi lainahakemuksesi palveluun, firma tarkistaa jättämäsi tiedot ja niiden vastaavuuden lainaehtoihin, jonka jälkeen saat luottopäätöksen.

Pikalainan takaisinmaksua varten saat NDN-Yhtiöltä laskun, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot vipin maksamista silmälläpitäen.

Maksuaikoina vipeissä on 30 vrk, 60 vrk, tai 90 vrk, riippuen minkäkokoisen summan valitsit ja millä ehdoilla otit pikaluoton palvelusta. Näihin eräpäiviin ei voi saada muutosta.

Kun olet maksanut vippisi takaisin, voit hakea uutta palvelun kautta, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena ainoastaan yksi pikalaina kerrallaan.

Suomivippi - Vippi Opas