Suoravippi

Suoravippi (kouvolalaisen Atlas-Investin tuottama pikalaina palvelu) tarjoaa 20-400 kokoisia pikavippejä, joita voit hakea joko tekstiviesteillä tai maksuttomalla verkkohakemuksella.

Palvelu on toinen Atlas-Investin käyttämistä aputoiminimistä pikaluotto markkinoilla, toisen ollessa "Hetiluotto", jonka kautta saatavilla lainoilla on samankaltaiset ehdot ja lainakoot.

Käyttääksesi palvelua, et tarvitse takaajia tai vakuuksia, mutta niiden sijaan Atlas-Investin lainaehtoihin lukeutuvat mm. että olet 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, sinulla on oma henkilökohtainen pankkitili suomalaisessa pankissa...

...kuin myös verkkopankkitunnukset TUPAS tunnistautumista varten, sekä julkinen matkapuhelinnumero (ei prepaid), ja moitteettomat luottotiedot.

Näiden ehtojen lisäksi vippien määrää on myös uusien asiakkaiden suhteen rajoitettu siten, että uutena 18-vuotta täyttäneenä asiakkaana voit tehdä ensivippinä 20 euroa, 50 euroa, 80 euroa, tai 160 euroa.

Vanhoille, yli 21-vuotiaille asiakkaille tarjolla ovat vippivaihtoehdoista 20 euroa, 50 euroa, 80 euroa, 160 euroa, 240 euroa, 320 euroa, tai maksimina 400 euroa.

"Vanhoilla asiakkailla" palvelussa tarkoitetaan sellaisia vippaajia, jotka ovat saaneet yhden vipin palvelusta, joka on maksettu takaisin ajallaan ja kokonaisuudessaan.

Ennen lainan hakemista sinun kannattaa tutustua lainan kaikkiin ehtoihin yksityiskohtaisesti, mukaanlukien todelliset lainan vuosikorot, tekstiviestihakemusten hinnoittelu, sekä muut lainaan vaikuttavat ehdot.

Pikalainan hakeminen ja takaisinmaksaminen

Kuten Atlas-Investin Hetiluotto-palvelussakin, uutena asiakkaana rekisteröityminen palveluun tapahtuu TUPAS verkkopankki tunnuksia käyttäen...

...jonka jälkeen voit hakea lainaa joko ilmaisella verkkohakemuksella tai tekstiviestejä käyttäen (PIN koodin luonnin jälkeen).

Palvelu on avoinna 24/7, ja hakemuksia myös käsitellään ympärivuorokautisesti, mutta myönnettyjä lainoja firma maksaa vain aukioloaikojensa puitteissa (07-23).

Kun olet jättänyt vippihakemuksesi, Atlas-Invest tarkastaa muun muassa luottotietosi ja muita taustatietoja jotka voivat vaikuttaa luoton myöntämiseen, jonka jälkeen saat tiedon lainahakemuksen myöntämisestä.

Lainan takaisinmaksuun on aikaa joko 7, 14, 21, tai 28 päivää, riippuen millä ehdoilla vipin otit, ja tätä eräpäivää ei palvelussa voi siirtää eteenpäin.

Pikaluoton takaisinmaksua varten yritys lähettää sinulle kotiosoitteeseen laskun, josta löytyvät kaikki tarvittavat tiedot vipin takaisinmaksua varten.

Kun olet maksanut vipin takaisin ajallaan ja kokonaisuudessaan, voit hakea uutta pikaluottoa, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena vain yksi pikalaina palvelusta.

Suoravippi - Vippi Opas