Svea laina

Svea laina on ruotsalaisen SveaDirektin suomalaisen sivuliikkeen maassa tarjoama finanssituote, ilman vakuuksia (max. 8500 eur) ja vakuudellisena (max. 25 000 eur versioina).

Svea lainaa netin kautta lainaajille kulutusluottoa SveaDirekt palvelunimen alla, 500 - 8500 euron summissa  ilman vakuuksia, mutta jos sinulla on laittaa vakuus tällaiselle kulutusluotolle, voit saada lainaa jopa 25 000 euroa.

Firma on erikoistunut palvelemaan lainoillaan myös sellaisia yksityishenkilöitä, joilla ei välttämättä ole mahdollista saada kulutusluottoa tai muita lainatuotteita perinteisiltä pankeilta.

Svea kutsuu kulutusluottojaan joustoluotoiksi, sillä ne on suunniteltu tuomaan joustoa varsinkin erilaisiin akuutteihin taloudellisiin tarpeisiin ja investointeihin, joita on vaikea ennakoida.

Joustoluotolla, joissa summat alkavat alhaisella tasolla, lainaajat voivat välttää suurempien summien lainaamisen perinteisistä pankeista.

Etuna on myös se, että SveaDirektin pienemmissä yksityisluotoissa ei vaadita vakuuksia tai takaajia, ja hakeminen on tehty asiakkaan kannalta mahdollisimman helpoksi, aina internetin kautta, jossa voit tutustua kaikkiin lainaehtoihin yksityiskohtaisesti ennen lainan hakemista.

Myös lainan saaminen on nopeaa, varsinkin pienemmissä joustoluotoissa, jos luottotietosi on kunnossa ja hakemus hyväksytään, sillä voit saada rahat tilillesi jo parin päivän sisällä hakemuksen täyttämisestä.

Tyypillisten kulutusluottojen tapaan Svean tarjoamien joustoluottojen takaisinmaksuu tapahtuu säännöllisissä erissä, kiinteinä summia. Lainan hintaan ja maksuajan pituuteen vaikuttavat hakemasi lainan koko sekä mahdollinen vakuus.

Näistä lainoista annetaan tietoa parhaiten firman Svea-laina.fi verkkopalvelun kautta, joka sisältää informaatiota lainavaihtoehdoista, lainojen hakemisesta, ja lainaamisen ehdoista.

Sivustolta löytyvät mm. yleisesti kysyttyjä kysymyksiä firman palveluista sekä lainalaskuri, jolla voit vertailla erilaisia lainamääriä ja -summia toisiinsa, löytääksesi parhaiten elämäntilanteeseesi sopivan luoton.

Kun olet sivustolta löytänyt itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon, itse lainan hakeminen tapahtuu aina konsernin pääsivuston kautta, osoitteessa www.sveadirekt.fi.

Lainaehtoihin lainan saamiseksi kuuluu mm. 20-65- vuoden ikä, asuinpaikka Suomessa vähintään viimeiset kolme vuotta ja kunnossa olevat luottotiedot.

Svea konsernin muut Suomen palvelut

SveaDirektin kanssa samaan konserniin kuuluva Svea Rahoitus tarjoaa laajan valikoiman palveluita yrityksille, mukaanlukien laskutus- ja reskontrapalvelu, factoring sekä laskujen osto. 

Näistä laskutus- ja reskontrapalvelu toimii siten, että ulkoistat kaiken yrityksen laskutuksen Svealle, johon voidaan liittää factoring-palvelu, jossa Svea luotottaa firman tarpeita myynnin ja laskutuksen mukaisesti. 

Voit käyttää myös Svean laskujen osto palvelua, jossa voit muuttaa yrityksesi laskut heti rahaksi, jolloin Svea hoitaa mahdollisten maksumuistutusten lähettämisestä ja saatavien perinnästä.

Svea konserni, jonka emoyhtiö on ruotsalainen Svea Ekonomi AB ja jonka pääkonttori sijaitsee Ruotsin Tukholmassa, on itse asiassa nykyisin yksi Ruotsin johtavista saatavien rahoitus- ja hallinnointiyrityksistä. 

› Svea laina