Taskuraha

Taskuraha (jonka omistaa ABRO Rahoitus Suomi) tarjoaa 50-1000 euron kokoisia vippilainoja, siten, että ensilainat ovat mahdollisia aina 200 euroon saakka.

Firmalla on yksilöllinen takaisinmaksu aika järjestelmä, jossa voit valita (lainasummasta riippuen) maksuajaksi joka 15 vuorokautta, 30 vuorokautta...

...tai takaisinmaksun kolmessa erässä (25 vrk + 25 vrk + 25 vrk), jolloin kokonaismaksuajaksi tulee 75 vuorokautta.

Näistä 15 tai 30 vuorokauden maksuvaihtoehdot ovat tarjolla vain lainasummille 400 euroon asti, ja 500 euroa ja suuremmat vipit maksetaan takaisin aina kolmessa erässä.

Perusikärajana firman pikalainoissa on 20 vuotta, mutta 500 euroa ja sitä suuremmissa vipeissä alaikäraja nousee 22 ikävuoteen, ja vaatimuksena on myös aikaisempi asiakkuus.

Uudet asiakkaat, eli ensi kertaa pikavippiä yritykseltä ottavat voivat ottaa lainaa ainoastaan 200 euron summaan saakka, ja menestyksellisen takaisinmaksun kautta voit seuraavalla kerralla lainata suuremman määrän kerralla.

Ennen lainan ottamista kannattaa tutustua yksityiskohtaisesti lainan ehtoihin, jotka löytyvät yrityksen nettisivuilta, josta löytyvät eriteltyinä myös lainan kulut, joihin kannattaa tutustua (varsinkin todellisten vuosikorkojen suhteen, jotta voit verrata lainoja muiden tarjoajien vastaaviin).

Mikäli käytät Facebookia, yritykseltä löytyvät palvelusta omat sivut, joiden kautta järjestetään mm. usein vippilaina aiheisia kilpailuja (rahapalkinnoin!), osoitteessa: www.facebook.com/taskuraha

Pikalainan hakeminen - Nettihakemus / tekstiviesti

Yrityksestä on mahdollista hakea vippilainaa 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa, mutta lainapäätöksiä firma tekee ainoastaan toimistoaikoina.

Vippilainaa haetaan ensimmäisellä kerralla nettihakemuksena (tunnistautumisena joko pankkitunnukset tai mobiilivarmenne)...

...ja asiakassuhteen syntymisen jälkeen vanhat asiakkaat voivat hakea pikalainaa jatkossa myös tekstiviestillä (johon mukaan tulevat erikseen hinnoitellut tekstiviestihakemisen kulut).

Kun myönteinen lainapäätös on tapahtunut, vippi tulee normaalisti tilillesi heti, toimistoaikojen puitteissa.

Jos lainasumma on vähemmän kuin 500 euroa, yrityksen palveluihin kuuluu myös (erikseen hinnoiteltujen)tekstiviestien avulla tehtävän eräpäivän siirto, johon ohjeet löytyvät pikavippifirman nettisivuilta.

Taskuraha - Vippi Opas