Tekstiviesti vippi suoraan matkapuhelimesta

Lähes kaikki suomalaiset vippifirmat tarjoavat tekstiviesti vippi palveluja, joissa voi hakea pikalainaa suoraan kännykällä, ilman nettiyhteyttä.

SMS pikalainana otetut vipit ovat ennenkaikkea joustava tapa hakea lainaa, sillä kännykkäverkko peittää nykyään koko maan, ja kännykkä kulkee helposti mukana matkassa ja kaupoissa.

Kun yllättävä hankintapaikka tulee eteen, voit kännykän kautta helposti hakea muutamalla viestillä lisärahoitusta.

Useimmat vippifirmat laittavat rahat tilille alle tunnissa hyväksytystä hakemuksesta palveluaikoinaan, joten yllättävä rahanmeno on helppo paikata hetkessä.

Helppokäyttöisyyden vastapainona tekstiviesti pikalainoihin tulee yleensä suuriakin lisäkuluja sms viestien lähettämisestä, jotka on useimmiten hinnoiteltu erikseen.

Tämän takia sinun kannattaa tutustua kunkin SMS vippejä tarjoavan yrityksen hinnoitteluun yksityiskohtaisesti, ottaen huomioon tekstiviesteihin mahdollisesti tulevat lisä- ja palvelumaksut.

SMS lainoja Risicumilta

Tekstiviesti pikalainoja tarjoaviin yrityksiin kuuluu Risicum Oyj, jonka omistaa nykyisin Yhdysvaltalainen pörssilistattu Dollar Finance Global, joka toimii alalla kaikkiaan kuudessa maassa.

Pörssilistatun kansainvälisen toiminnan kautta voit olla huoleton sen suhteen, että kyseessä on luotettava ja toimiva vippipalvelu.

Vippilainat toimivat Risicumin kautta siten, että sinun tarvitsee ensin tunnistautua verkossa pankkikoodeilla ja luoda PIN koodi.

Kun hallussasi on PIN koodi, voit jatkossa hakea pikalainoja SMS viesteinä suoraan kännykästäsi, tosin vain pienempikokoisia lainoja.

NDN-yhtiön SMS vippi palvelu

Yksi SMS vippejä tarjoava palveluista on NDN-yhtiö vippifirma, jonka uudet asiakkaat kuitenkin hakevat ensimmäistä lainaa verkkohakemuksella, tunnistautuen pankkitunnuksilla.

Kun olet ollut asiakkaana yhden lainan ajan firman Suomivippi palvelussa, voit jatkossa hakea pikalainaa sekä verkkohakemuksella että tekstiviestillä.

Voit valita tunnistautumisen jatkossa joko PIN-koodilla tai pankkitunnuksilla tapahtuvaksi.

Muihin Suomivipin etuihin kuuluvat myös:

  • lainasummat €50-€1000
  • laina-aika 30-90 vrk
  • lainoja asiakkaille, jotka ovat täyttäneet 18-vuotta

Firma on myös esitellyt vippiensä hinnat selkeästi ja laittanut nettiin ohjeet hakuprosessista.

Tarjolla olevien tietojen avulla voit helpommin vertailla Suomivippiä muihin tekstiviesti / SMS vippi palveluihin, kuten

  • OK Money,
  • Ferratum (myös prepaid liittymät), ja
  • AMEX Rahoitus.

Tekstiviesti Vippi sivulta takaisin Vippi Opas etusivulle