Televippi

Televippi on yksi suosituimmista tekstiviestein pikalainoja myöntävistä vippifirmoista, jonka kautta lainaa (30-480 euroa) saavat 18-vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset.

Palvelu kuuluu espoolaisen Amex Rahoituksen tuotevalikoimaan yhtenä monista aputoiminimistä, muita ollessa muun muassa Amex.fi, Credit1, sekä Minilaina.

Koska palvelussa lainaa haetaan tekstiviestein, sinun kannattaa tutustua ennen lainanhaku prosessin aloittamista palvelun ehtoihin yksityiskohtaisesti, muun muassa tekstiviestihintojen, lainan todellisten vuosikorkojen, sekä muiden ehtojen suhteen.

Varsinkin pikalainan todelliset vuosikorot ovat tärkeä seikka sen takia, että niitä käyttämällä voit helposti tehdä vertailuja muiden vastaavanlaisia pikavippejä tarjoavien vippituotteiden kanssa, halvimman ja soveltuvimman löytämiseksi.

Amex Rahoitus tarjoaa pikaluottojaan porrastetusti, oman luottoriskinsä pienentämiseksi.

Tähän porrastamiseen kuuluu se, että uudet, alle 20-vuotiaat asiakkaat voivat hakea ensilainana 30 tai 50 euron summia, kun taas yli 20-vuotiaat voivat hakea 30, 50, tai 80 euron pikavippejä.

Vanhoille asiakkaille on porrastetusti tarjolla lainoja näiden lisäksi aina 480 euroon saakka, joissa täytyy aina hakea ja maksaa takaisin ajallaan kaksi kertaa alemman tason pikalainaa, jotta pääsee lainanhaussa kiinni suurempaan lainasummaan.

Pikaluotto haku ja takaisinmaksu

Lainaa haetaan palvelussa tekstiviestejä käyttäen (joiden hinnat on eritelty palvelun ehdoissa)...

...ja koska tunnistus on mahdollista TUPAS verkkopankki tunnuksia käyttäen, voit hakea tälläisen tunnistuksen jälkeen pikavippiä myös mm. salaisesta numerosta.

Kun vippihakemuksesi on kirjautunut palveluun, Amex Rahoitus tarkastaa esimerkiksi luottotietosi ja muita lainan myöntämiseen vaikuttavia yksityiskohtia, jonka jälkeen saat päätöksen lainahakemuksesta tekstiviestinä.

Amex Rahoitus toimittaa myönnettyjen lainojen suhteen myös laskun, josta löytyvät kaikki tiedot vipin takaisinmaksuun. Voit pyytää laskun myös suoraan sähköpostiisi, jota varten tarvittavat ohjeet löytyvät palvelun nettisivuilta.

Takaisinmaksuaika kussakin lainasummassa on 14 vrk, johon tosin voit hakea helposti eräpäivän siirtoa (ohjeet löytyvät palvelun nettisivuilta).

Kun olet maksanut avoimena olevan lainan takaisin Amex Rahoitukselle, voit hakea uutta pikaluottoa, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla kullakin hetkellä vain yksi laina palvelussa.

Televippi - Vippi Opas