Terrarahoitus

Terrarahoitus on vuodesta 2005 toiminnassa ollut turkulainen vippilaina firma, jonka kautta voit ottaa pienlainoja summille 60 - 960 euroa.

Yritys, joka on mm. Suomen Pienlainayhdistyksen perustajajäsen, ei vaadi lainanhakuun esimerkiksi vakuuksia, panttia, tai takaajia.

Lainaehtoihin lukeutuu sen sijaan muun muassa vaatimukset 21 – 75 vuoden iästä ja moitteettomista luottotiedoista.

Ennen lainapäätöstä palvelu tarkistaa jättämäsi tiedot esimerkiksi henkilö- ja yhteisöluottotietojen suhteen, rekistereistä kuten Väestörekisterikeskus, Suomen Asiakastieto Oy:n ja/tai Bisnode Finland Oy:n luottorekisteri.

Ennenkuin aloitat lainanhakemisen prosessin palvelun kautta, sinun on hyvä tutustua luottoehtoihin kokonaisuudessaan ja yksityiskohtaisesti...

...varsinkin suhteessa luoton todellisiin vuosikorkoihin, joita apunakäyttäen voit helposti mm. vertailla lainoja eri pikaluotto firmojen välillä.

Myös lainan takaisinmaksuun liittyviin yksityiskohtiin on hyvä tutustua tarkoin ennen vipin hakemista.

Pienlainan hakeminen palvelusta ja takaisinmaksaminen

Palvelun kautta pikaluottoa haetaan aina ensimmäisellä kerralla käyttäen tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla, joita käyttäen saat oman henkilökohtaisen PIN-koodin, jonka avulla voit jatkossa hakea lainaa myös SMS-viesteinä.

Ensimmäisellä kerralla maksimilaina summana on 120 euroa, jonka jälkeen tarjolla olevat lainamäärät vanhoille asiakkaille nousevat portaittain.

Nämä porrastukset on esitelty palvelun "Lainasummat" sivulla.

Sinulla voi olla kerrallaan avoimena ainoastaan yksi pienluotto palvelusta (mukana myös Terravippi.fi), jonka maksamisen ajallaan ja kokonaisuudessaan jälkeen voit hakea uutta luottoa.

Pikavipin takaisinmaksua varten voit valita joko laskun sähköisessä muodossa sähköpostiisi tai paperisena versiona kotiosoitteeseesi. Laskusta löytyvät kaikki yksityiskohdat vipin maksamista silmälläpitäen.

Takaisinmaksu aikoina yrityksellä on vaihtoehtoina 30 tai 60 vrk, riippuen millaisen summan ja millaisilla ehdoilla olet palvelusta ottanut.

Kun olet hakenut lainaa firmalta, käytössäsi on "TerraOnline" verkkopalvelu, jonka avulla voit muun muassa tarkastella vippilaina historiaasi.

Salasana tähän palveluun tulee ensimmäisen laina-anomuksen yhteydessä.

Terrarahoitus - Vippi Opas