Terravippi

Terravippi on raumalaisen Terrarahoitus Oy:n pienlaina palvelu, joka on suunnattu 19 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joilla on tarvetta pikalainaan, lyhytaikaisen rahoitustarpeeseen.

Jos sinulla on avoimena oleva pikavippi firman toisen aputoiminimen, TerraRahoitus.fi kautta, et voi hakea toista luottoa tästä oheispalvelusta, sillä yhdellä asiakkaalla saa olla maksamattomana vain yksi luotto kerrallaan.

Lainaehtoihin firman tarjolla oleville 50 - 1000 euron summille kuuluvat muun muassa vähintään 19-vuoden ikä (maksimissaan 75-vuotta), Suomen kansalaisuus, ja moitteettomat luottotiedot.

Rahasummiin liittyy myös erityisehtoja, siten, että pikalainaa hakevat 19-20 vuotiaat voivat hakea ainoastaan 50 euron lainaa, kun taas 21-vuotiaasta lähtien ensimmäinen lainasumma on 100 euroa.

Lainaamisen summiin liittyy myös porrastettuja ehtoja (kun aikaisempi pienempi laina on maksettu takaisin), joiden yksityiskohdat löytyvät palvelun virallisilta nettisivuilta.

Pienlainan hakeminen palvelusta ja vipin maksaminen takaisin

TerraRahoitus on pyrkinyt tarjoamaan mahdollisimman laajan palveluvalikoiman luoton hakemisen suhteen, ja voitkin hakea vippiä joko verkkohakemuksena, SMS viestein, tai soittamalla asiakaspalveluun.

Ennen lainan hakemisen aloittamista sinun kannattaa tutustua lainojen ja niiden hakemisen ehtoihin yksityiskohtaisesti, myös todellisten vuosikorkojen suhteen.

Palveluun tunnistaudutaan ensimmäisellä kerralla aina TUPAS-verkkopankkitunnusten avulla, jonka kautta saat oman henkilökohtaisen PIN koodin.

Tätä PIN-koodia käyttäen voit jatkossa hakea vippilainaa myös tekstiviestein ja soittamalla asiakaspalveluun.

Kun olet jättänyt hakemuksen yritykselle, ja Terrarahoitus on tarkistanut mm. henkilö-ja luottotietosi, saat luottopäätöksen.

Luottona myönnetyt rahat siirtyvät tilillesi klo 07-23 välisenä aikana (Osuuspankin, Nordean, Sampon, Aktian, Paikallisosuuspankin, Säästöpankin ja Tapiolan tileille), mutta hakemuksen voi jättää 24/7.

Takaisinmaksuun varattua aikaa yrityksen pikalainoissa on joko 15, 30, tai 60 vrk, riippuen siitä, millaisin ehdoin olet pienlainaa hakenut.

Asiakkaaksi tulon myötä käyttöösi avautuu myös "TerraOnline", joka on tarkoitettu kaikkien Terravipin asiakkaiden käyttöön, ja sen avulla voit esimerkiksi tarkastalle lainahistoriaasi.

Terravippi - Vippi Opas