Trust & Hope

Trust & Hope Oy on kotimainen pikalainoja tarjoava yritys, jonka aputoiminimenä vippimarkkinoilla on "Käteistä.fi", josta voit vipata 20-400 euron summia lyhytaikaiseen rahantarpeeseen.

Firman kautta myönnettäviin pienlainoihin ei tarvita esimerkiksi takaajaa tai vakuutta/panttia, mutta sen sijaan lainaehtoihin lukeutuvat vähintään 24 vuoden ikä, vakituinen asuinpaikka Suomessa, sekä moitteettomat luottotiedot.

Kun olet jättänyt lainahakemuksesi palveluun, yritys tarkistaa jättämäsi tiedot ja että ne vastaavat lainan ehtoja, käyttämällä muun muassa Suomen Asiakastieto Oy:n ja/tai Bisnode Oy:n luottotietorekistereitä.

Sinun kannattaa tutustua lainojen ehtoihin jo ennenkuin aloitat luoton hakemisen, varsinkin suhteessa luottojen todellisiin vuosikorkoihin sekä lainan takaisinmaksuun liittyviin yksityiskohtiin.

Näistä vippien todellisten vuosikorkojen avulla voit mm. helposti verrata lainojen hintoja (sama lainamäärä ja takaisinmaksu-aika) toisiinsa eri vippifirmojen välillä, parhaan tarjouksen löytämiseksi.

Pienlainan hakemisprosessi ja vipin takaisinmaksaminen

Lainaa haetaan palvelussa joko netin kautta verkkolomakkeella, tai vaihtoehtoisesti SMS tekstiviestien kautta.

Uutena asiakkaana sinun tulee kuitenkin aina tunnistautua TUPAS verkkopankkitunnuksilla, jota kautta saat myös oman, henkilökohtaisen PIN koodin, jonka avulla voit hakea vippiä myös matkapuhelimella.

Voit jättää hakemuksen palveluun 24/7, mutta hakemuksien perusteella myönnettyjä lainoja maksetaan asiakkaiden tileille vain klo 7-23 välisinä aikoina (lakiin perustuen).

Kun olet jättänyt hakemuksen palveluun, yritys tarkistaa muun muassa luottotietosi sekä henkilötietosi, ja niiden vastaavuuden lainaehtoihin, jonka jälkeen saat lainapäätöksen.

Voit valita lainan hakuprosessin aikana joko paperisen laskun kotiisi, tai vaihtoehtoisesti vain laskun sähköisessä muodossa sähköposti osoitteeseesi.

Lähetetystä laskusta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot vippilaskun suorittamista varten.

Palvelussa on myös mahdollista siirtää maksun eräpäivää kerran, tekstiviestien avulla tapahtuvalla maksuaikataulun muutoksella, johon ohjeet ja hinnasto löytyvät palvelun virallisilta nettisivuilta.

Kun olet maksanut vipin takaisin moitteettomasti, ja maksu on rekisteröitynyt yrityksen tietojärjestelmään, voit hakea uutta pikalainaa, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena vain yksi pienlaina kerrallaan.

Trust & Hope - Vippi Opas