Tuohikortti

Tuohikortti MasterCard on Nordea Rahoituksen lanseeraama luottokortti tuote, johon kuuluu normaalien MC etujen ohella myös erityisiä TUOHI etuja ja tarjouksia.

Luottokorttituotteena TUOHI MasterCard on tyypiltään vuosimaksuton maksuaika- ja luottokortti, joka käy maksuvälineenä kaikkialla missä perus-MasterCard korttikin käy, eli yli 30 miljoonassa, MasterCard-tunnuksin merkityssä ostopaikassa eri puolilla maailmaa, joista Suomessa on yli 55 000 ostopaikkaa.

Tuohikortti

Kenties kaikkein keskeisimmäksi elementiksi kortin markkinoinnissa on nostettu kuitenkin korttiin liittyvä, Nordean yhdessä kansainvälisen AIG firman kanssa tarjoama "Hintaturvavakuutus".

Hintaturvavakuutus toimii siten, että kun olet ostanut tuotteen TUOHI kortilla, ja jos löydät jostakin liikkeestä  saman tuotteen (vaikkapa huonekaluja, elektroniikkaa, kodinkoneita, vaatteita, tai leluja) edullisemmin 30 vrk kuluessa ostopäivästä, tämä vakuutus korvaa sinulle näiden kahden hinnan välisen erotuksen, vakuutusehtojen mukaisesti.

Ota kuitenkin huomioon, että tämä vakuutus on voimassa vain, kun tuote on maksettu kokonaan (100 %) TUOHI MasterCard -kortilla.

Korttina Tuohi MasterCard on erittäin joustava, sillä aina laskun saatuasi voit itse päättää, maksatko eräpäivänä vain minimikuukausierän, koko laskutettavan velkasaldon kerralla, tai jotain näiden kahden vaihtoehdon väliltä. 

Kun käytät TUOHI kortin luotto-ominaisuutta (luottorajaksi voi hakea jopa 10 000 euroa), tällöin luottona käyttämääsi summaan lisätään korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti.

Useimmat hakevat TUOHI MasterCard -korttia tavaraa ostaessa, itse liikkeessä ostoksen teon yhteydessä. 

Jos saat hyväksytyn luottopäätöksen, saat tuotteesi heti mukaasi, ilman käsirahaa, ka Tuohi MasterCard tulee postin kautta kotiisi muutaman viikon kuluessa hakemuksen hyväksymisestä.

Voit hakea vaihtoehtoisesti korttia myös netin kautta, esimerkiksi käyttämällä tuohi.fi portaalia, ja sen hakemiseen käytettäviä linkkejä.

› Tuohikortti