Uusin Pikavippi

Uusin pikavippi palvelu pienlaina markkinoilla on mahdollista tarkistaa kunkin kuun aikana Etelä-Suomen Lääninhallituksen pitämästä tietokannasta.

Tämä mahdollisuus tarkistaa uusimmat vippi yritykset tuli mahdolliseksi vuoden 2010 joulukuussa säädetyn lain myötä, joka velvoitti pikalaina firmat rekisteröitymään lääninhallituksen ylläpitämään "Luotonantajarekisteri" tilastoon.

Tämä rekisteri julkaistaan (PDF muodossa) yleisölle kerran kuukaudessa, ja sen voi ladata omalle koneelle Etelä-Suomen Lääninhallituksen virallisilta nettisivuilta.

Jos seuraat tätä rekisteriä kuukaudesta toiseen, voit nopeasti tarkistaa uudet pienluottopalvelut, jotka ovat tulleet markkinoille, sekä ne, jotka ovat lopettaneet toimintansa.

Vippi-ala alkoi Suomessa käytännössä vuonna 2005, ja alalla olevien yritysten määrä on ollut vuodesta toiseen voimakkaassa kasvussa, siten, että vuonna 2007 yrityksiä oli silloisen kartoituksen myötä hieman yli 50, ja vuonna 2012 julkaistun rekisterin perusteella yli 80.

Lääninhallituksen rekisteriin pääsyyn edellytyksenä on se, että uuden pienlaina yrityksen johtohenkilöillä on oikeus harjoittaa elinkeinoa Suomessa, he eivät ole konkurssissa, ja omaavat riittävän kokemuksen luotonantoalalta.

Etelä-Suomen Lääninhallituksen "Luotonantajarekisteri"

Uusimpien pienlaina yritysten rekisteri, Etelä-Suomen Lääninhallituksen ylläpitämä "Luotonantajarekisteri" julkaistaan kerran kuukaudessa.

Kun lataat tämän rekisterin omalle koneellesi, voit tarkistaa kunkin uusimman pikalaina yrityksen suhteen muun muassa firman aputoiminimet, yhteystiedot, sekä niiden johtohenkilöiden nimet, joiden kelpoisuus alalle on tutkittu lääninhallituksen toimesta.

Rekisterin suhteen lääninhallituksessa on tarjolla myös yhteyshenkilö, jonka kautta voit myös kysyä yksityiskohtia rekisterin tiedoista ja ylläpidosta.

Jos käytät muita tapoja uusimpien pienlaina palvelujen löytämiseen, muista että useilla vippifirmoilla on erilaisia aputoiminimiä, joiden kautta sama firma tarjoaa pikalainoja.

Tämä yksityiskohta on hyvä pitää mielessä sen suhteen, että useimmista pienluotto yrityksistä ja sen aputoiminimistä on yhden asiakkaan kokonaisuudessaan mahdollista otta vain yksi vippi kerrallaan, jonka moitteettoman takaisinmaksamisen myötä voit hakea uutta luottoa.

Uusin Pikavippi - Vippi Opas