VIP-Vippi

VIP-Vippi on osa ACT Rahoitus Oy:n pienluotto palvelu portfoliota. Palvelun avulla voit paikata lyhytaikaista rahantarvetta 25-600 euron lainasummilla, 14 vrk tai 28 vrk takaisinmaksu ajoilla.

Muita ACT Rahoituksen aputoiminimiä ovat mm. Salamavippi, Weblaina, sekä Vippimoney.

Voit hakea luottoa vaihtoehtoisesti myös näistä muista yrityksen palveluista, mutta kokonaisuudessaan sinulla voi olla avoimena vain yksi vippi kerrallaan yrityksen eri aputoiministä.

Uutta vippiä voit hakea, kun aikaisempi on maksettu takaisin ajallaan, lainaehtojen mukaisesti, sekä kokonaisuudessaan.

Lainaehtoihin ei kuulu esimerkiksi vaatimusta vakuudesta tai pantista, mutta niiden sijaan lainan myöntämisen vaateena on esimerkiksi vähintään 18-vuoden ikä, luottokelpoisuus, ja julkinen, omissa nimissä oleva matkapuhelinliittymä.

Sinun kannattaa käydä läpi luottoehdot kokonaisuudessaan ja yksityiskohtaisesti, varsinkin suhteessa pikalainan todellisiin vuosikorkoihin ja lainan takaisinmaksun ehtoihin, ennenkuin aloitat vippilainan hakuprosessin.

Pienluoton hakeminen ja maksaminen takaisin

Ensimmäistä kertaa pikalainaa palvelusta haettaessa sinun tulee rekisteröityä ja tunnistautua TUPAS-verkkopankki tunnusten kautta.

Osana tätä prosessia saat oman, henkilökohtaisen PIN-koodin, jota hyödyntäen varsinainen luoton hakeminen tapahtuu SMS tekstiviestien avulla.

Sinun kannattaa tutustua näihin tekstiviestien hintoihin osana luoton hakemista, sillä nämä kulut tulevat maksettavaksesi, vaikka yritys ei vippiä sinulle myöntäisikään.

Hakemuksen voi jättää palveluun 24/7, mutta jätettyjä hakemuksia yritys käsittelee vain toimistonsa aukiolo-aikoina, ma-su klo 7-23, jolloin myös myönnettyjä lainoja maksetaan asiakkaille.

Osana hakemuksen käsittelyä firma mm. tarkistaa luottotietosi Suomen Asiakastieto Oy:n tai muun vastaavan rekisterinpitäjän rekisteristä, jonka jälkeen saat lainapäätöksen.

Vipin takaisinmaksua silmälläpitäen yritys toimittaa sinulle sähköposti-osoitteeseesi laskun, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot maksun suorittamista varten.

Voit halutessasi pyytää laskun tulemaan paperisena versiona kotiosoitteeseesi.

VIP-Vippi - Vippi Opas