Vipit 50

Vipit 50 euron summille on saatavilla käytännössä kaikista Suomen yli 80:stä pienlaina firmasta, joten sinun kannattaa keskittyä löytämään halvin ja sinulle soveltuvin tarjous.

Näitä vertailuja luottojen hintojen suhteen tekee muun muassa nettipalvelu VippiVertailu.com, jonka käyttö on ilmaista, ja jossa voit vertailla myös kulutusluottojen hintoja eri tarjoajilta.

Palvelun tietokannassa oli, kun viimeksi asian tarkistin, pikalainojen tiedot 472:sta vippituotteesta 60 palvelusta, joita pyöritti 52 eri pienluotto yritystä.

Koska palvelu kattaa 52 Suomen hieman yli 80:stä vippi-alan yrityksestä, sen avulla on erittäin todennäköistä löytää halvin markkinoilla olevista vipeistä 50e summalle.

Kun vertailet näitä hintoja, muista kuitenkin tarkistaa myös halvimman pienluoton lainaehdot, ja se, liittyykö lainanhakuun esimerkiksi matkapuhelimen SMS viestien avulla ylimääräisiä kuluja.

Nämä tekstiviesti kulut jäävät yleensä asiakkaan maksettavaksi, riippumatta siitä, myöntääkö firma lainan vai ei.

Käytetyimpiä palveluita 50e vipeille

Suomen yli 80:stä vippifirmasta löytyy kourallinen suurempia toimijoita, joiden toiminta on ollut luotettavaa vuodesta toiseen muun muassa asiakkaiden määrällä mitattuna ja erilaisten tutkimusten perusteella.

Näistä firmoista tunnetuimpiin kuuluvat muun muassa Vippi.fi, Ferratum, sekä Risicum.

Ferratum on yksi käytetyimmistä suomalaisista pikaluotto palveluista, ja firma on myöntänyt toimintansa aikana jo yli 1 500 000 pikalainaa.

Palvelu on perustanut toimintansa varsinkin joustavaan, asiakaslähtöiseen palveluun, johon kuuluu esimerkiksi laaja valikoima lainasummia (50-1000 EUR) sekä mobiilisovellutus lainahakuun matkapuhelimesta.

Vippi.fi on puolestaan Vipster Oy:n tuottama palvelu, joka on viime vuosina ollut suosituimpia vippilainaajia, itse asiassa suurin vuonna 2009.

Firman, joka on osa Pohjoismaista Tact Group konsernia, kautta on mahdollista ottaa luottoa 50-1000 euroa, 14-90 vrk takaisinmaksu-ajoilla.

Risicum, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2005, alan ensimmäisestä vuodesta Suomessa asti, on tarjonnut pikalainoja jo yli 200 000 suomalaiselle.

Firma on ollut vuodesta 2011 osa Yhdysvaltalaista Nasdaq pörssissä listattua DFG-konsernia, joka toimii yhteensä kuuden eri maan alueella kulutus-ja pienlainojen parissa.

Vipit 50 - Vippi Opas